• Galvenais – elegance!

    Reklāmraksts
    8. marts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Garastāvoklis „zem nulles”? Šķiet, ka saņemties ir neiespējami? Jau musketieru laikos dāmas zināja: tādos gadījumos vispirms „jāsakārto” sava sejas izteiksme, un pārējais nokārtosies pats no sevis! Pamēģiniet – šis zelta likums darbojas joprojām!

    Pelēkās peles sindroms?

    Ir vienkārši būt skaistai 30 gados, valdzinošai 40 gados… Un ko tālāk?! Ja uzmācas tādas domas, der sev atgādināt, ka robežšķirtnes ir tikai mūsu prātos. Kāda dāma ļoti cienījamos gados (cerams, viņa būs augstsirdīga un piedos šo precizējošo frāzi par vecumu) reiz strikti teica: „Vecs ir tikai velns, bet sieviete – NEKAD!” Skaistums piemīt visām daiļā dzimuma pārstāvēm, tikai daudzas kautrējas to izcelt vai pat noliedz tā esamību, un tad nudien liekas, ka viņām apdziest arī iekšējā gaisma un garīgais spožums. Mjā, pelēkās peles sindroms šķiet visspēcīgs, taču jāmēģina tam stāvēt pretim vai vispār nelikties par to ne zinis. Būsiet pārsteigtas – tas darbojas, un kā vēl!

    Elegance un sirdsmiers

    Dabas dots skaistums ir labi, bet tas iet rokrokā ar modrību un pašdisciplīnu. Galvenais ir elegance! Uzkrāsot lūpas, uzsmaidīt savam spoguļattēlam, sajust sevī ieplūstam sirdsmieru… Un, skat, gaita uzreiz kļūst atsperīga, acis sāk dzirkstīt! Jo svarīgāk tas ir tad, kad lūpu kaktiņi grasās noslīdēt uz leju – tieši tad sev jāvelta īpaša uzmanība un rūpes, un jau drīz vien izbrīnā atskārtīsiet, ka pasaule uzsmaida pretim! Jā, mēs cits citam sūtām signālus par savu pašapziņu, bet atbalss, kā zināms, vienmēr atgriežas pie paša. Tātad – lai būtu labā formā, par sevi jārūpējas. Un jāpalutina! Svarīgs ir viss: veselīgi paradumi, vide, kurā uzturamies, dzīvesveids, tas, vai pietiekami laika atlicinām miegam, atpūtai, fiziskām aktivitātēm, tam, kas sagādā prieku? Sevis lutināšana un pašcieņa ir cieši saistītas!

    Četri vienā!

    Zviedru kardiologi izdevumā International Journal of Cardiology ir publicējuši sava pētījuma rezultātus, kas apliecina, ka, paaugstinot selēna un koenzīma Q10 koncentrāciju organismā, uzlabojas sirds veselības stāvokli. Skandināvijas un arī Baltijas valstīs tas ir aktuāli, jo pagaidām tikai Somijā situācija ir uzlabojusies, jo tur tika ieviesta obligātā lauksaimniecības mēslojumu bagātināšana ar selēnu, lai paaugstinātu šī mikroelementa līmeni graudaugu kultūrās. Šis mikroelements piedalās svarīgās organisma funkcijās, palīdz aizsargāt šūnas no oksidatīvā stresa, tāpēc pieaugušam cilvēkam dienā vajadzīgi 0,02–0,10 mg selēna.

    Savukārt D vitamīns gādā par šūnu atjaunošanos, hormonu sintēzi un normālu imūnsistēmas darbību, būtiski samazina ādas novecošanās procesus, un tas nepieciešams arī kauliem (sevišķi tas attiecas uz senioriem, jo kauli fizioloģiski ar gadiem kļūst trauslāki, un sievietēm pēc menopauzes iestāšanās).

    Jums ir vienreizīga iespēja tikt ar vienu šāvienu uzreiz pie četriem zaķiem, lai parūpētos par savu veselību un labsajūtu! Latvijas aptieka kopā ar E. Gulbja laboratoriju piedāvā izmantot šeit atrodamo atlaižu kuponu „četri vienā” – lai noskaidrotu, vai D vitamīns un selēns organismā ir normā, kā arī īpaši izdevīgi iegādātos kosmētiku un uztura bagātinātājus ar selēnu.

    Kuponu var izdrukāt šeit: www.latvijasaptieka.lv

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē