• Eiropas līmeņa auto aprūpe tepat Latvijā

    Auto
    21. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Auto apkopes un remonta procesā būtiskas ir ne vien izmaksas, bet arī kvalitāte un darba izpildes ilgums. Tagad automašīnu apkope, virsbūves remonts un Eiropas līmeņa automašīnu krāsošana pieejama arī Latvijā.

    Uzticēšanās vienam servisam, kas apvieno vairākus ar auto remontu saistītus pakalpojumus, ir svarīgs ieguvums gan fiziskām personām, gan autoparku uzturētājiem. No vieglo auto apkopes līdz pat spectehnikas remontam, AS Ceļu pārvalde remonta un servisa daļa CP Serviss veic dažādu veidu tehnikas remontu: sagatavošanu tehniskajai apskatei, balstiekārtas un dzinēju remontu, savirzes regulēšanu, kondicionētāju uzpildi, bremžu sistēmas pārbaudi uz specializēta stenda un pat spectehnikas ātrumkārbu remontu. 

    Esošo pakalpojumu klāstu no šī gada pavasara papildinājusi virsbūves krāsošana ar mūsdienīgām iekārtām. Atšķirībā no vairuma Latvijā pieejamo virsbūves krāsošanas un remonta pakalpojumu sniedzējiem, kas apkalpo tikai standarta izmēra automašīnas, CP Serviss uzstādītās iekārtas ir piemērotas arī lielgabarīta vieglajiem auto, piemēram, paaugstinātas kravnesības un ietilpības komercauto. Šādu iespēju īpaši novērtēs uzņēmēji, kuru autoparkā ir pagarinātās bāzes (Maxi) automašīnas.

    Aigars Dergačs, RADEX-EUROPE tehniskais direktors, uzsver, ka labs aprīkojums ir padarītā darba nozīmīga daļa: «Jaunās iekārtas padara krāsošanas procesu maksimāli ātru, vienlaikus garantējot kvalitāti. CP Serviss uzstādītās sistēmas kalpo kā etalons krāsošanas pakalpojumu sniedzējiem ne tikai Latvijas mērogā, turklāt šo iekārtu darbības laiks ir līdz pat 20 gadiem, kalpojot uzņēmumam kā ilgtermiņa ieguldījums.»

    Neatkarīgi no automašīnas bojājumu apmēriem CP Serviss nodrošina visu veidu virsbūves remonta un krāsošanas pakalpojumus, sākot ar nelielu skrāpējumu novēršanu un disku remontu, beidzot ar nopietnu avārijas seku remontu uz profesionālā Car-O-Liner ģeometrijas stenda. Modernā aparatūra ļauj atjaunot automašīnu sākotnējā stāvoklī pēc ražotāja rekomendācijām, par attiecīgo darbu nodrošinot arī remontdarbu kvalitāti apliecinošus dokumentus. Remontdarbu gaita tiek iemūžināta, fotografējot darba procesu. Uzņēmuma rīcībā jau šobrīd izveidots arhīvs, kurā pat pēc vairākiem gadiem iespējams aplūkot konkrētās automašīnas remonta vēsturi.

    CP Serviss vieglo automašīnu virsbūves remonta servisa vadītājs Lauris Timermanis norāda, ka uzstādītās iekārtas ir vienas no modernākajām ne tikai Latvijā, bet arī Eiropā. «Mums ir izdevies pārņemt Eiropas bagātāko valstu pieredzi. Latvijā mūsu piedāvātais pakalpojumu klāsts ir viens no plašākajiem, tāpēc klienti mums uzticas. Apdrošināšanas kompāniju veiktajās klientu aptaujās esam saņēmuši ļoti atzinīgas atsauksmes,» stāsta Lauris Timermanis.

    Krāsošanas process:

    • Tiklīdz klients nodod automašīnu meistariem, spēkrats tiek novietots uz speciāli pielāgotiem pacēlājiem, meistariem būtiski atvieglojot detaļu demontāžu un remontu.
    • Nākamajā etapā auto nonāk sagatavošanas vietā, kas aprīkota ar infrasarkano staru žāvētāju, auto pacēlāju un individuālu gaisa ventilāciju. Gruntēšanas un slīpēšanas darbi norit turpat uz vietas, pateicoties profesionāli aprīkotām darba vietām, līdzās esošo darbu gaita netiek traucēta.
    • Noslēdzošajā krāsošanas ciklā auto nonāk krāsošanas kamerā. Salīdzinājumā ar vairumu servisu, kas izmanto krāsu kartītes, lai piemeklētu atbilstošu krāsu, CP Serviss rīcībā ir modernas krāsas skenēšanas iekārtas, un sistēma automātiski nosaka piemērotāko krāsas toni, sniedzot gan laika ietaupījumu, gan kvalitatīvu rezultātu. Pateicoties jaunākajiem RADEX krāsu materiāliem, detaļas jau 15 minūtēs pēc krāsošanas ir gatavas montāžai, ļaujot ievērojami ietaupīt remonta laiku. Būtiski, ka krāsošanas kamera ir aprīkota ar gaisa rekuperācijas sistēmu, padarot krāsošanas procesu dabai draudzīgāku. Izvadot no kameras silto gaisu, tas automātiski sasilda ienākošā gaisa plūsmu, veidojot 30–40% siltuma atdeves rekuperāciju.
    • Uzņēmums rūpējas arī par darbinieku ikdienu, nodrošinot mobilās darba stacijas, kas aprīkotas ar putekļsūcēju, instrumentu novietnēm un citām noderīgām funkcijām, atvieglojot darba gaitu. Krāsotājiem pieejamas modernākās sejas maskas ar gaisa filtrācijas sistēmu. Atšķirībā no klasisko gaisa filtru izmantošanas meistars krāsošanas laikā elpo tīru gaisu neatkarīgi no darba apjoma. Servisa rīcībā ir unikāla ierīce IONSTAR, kas noņem statisko lādiņu no jebkuras virsmas, īpaši tas ir nepieciešams, krāsojot plastmasas detaļas. Tas nodrošina krāsojumu bez putekļiem un izcilu rezultātu.

      «Mēs vienmēr atdodam klientam auto ar odziņu, dažkārt pat paveicot lietas ārpus mūsu darba saraksta. Tā vietā, lai ekonomētu, mēs ieguldām papildu pūles, lai klients būtu apmierināts un priecīgs par mūsu paveikto darbu. Neraugoties uz jaunajām tehnoloģijām, detaļas krāsošanas izcenojums ir līdzvērtīgs citiem servisiem,» stāsta Lauris Timermanis.

      CP Serviss kontaktinformācija:

      Duntes iela 15A, Rīga

      www.cpserviss.lv

      https://www.facebook.com/CPServiss/

      Tālr. +371 27383830

       

       

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē