• 4 soļi pretī spēcīgai imunitātei

    Veselība
    5. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock.com
    Notikumi pasaulē liek arvien vairāk domāt par organisma aizsargspēju stiprināšanu pret dažādiem elpceļu vīrusiem.

    Izlasiet 4 ieteikumus!

    •     Saglabājiet mieru- panika rada stresu un stress samazina imunitāti.
    •     Veiciet preventīvos pasākumus- bieži mazgājiet rokas, izvairieties no publiskām vietām, vēdiniet telpas.
    •     Ievērojiet veselīgu dzīvesveidu- ēdiet veselīgu, vitamīniem bagātu uzturu un esiet fiziski aktīvi.
    •     Smelieties spēku dabā- veselīgu uzturu papildinat ar dabīgiem līdzekļiem.

    Aptiekās pieejami dažādi dabīgie līdzekļi, taču šoreiz pastāstīsim par pašmāju ražotāju Silvanolu – Latvijas zaļās farmācijas līderi ar 25 gadu pieredzi. Silvanols ir eksperts saaukstēšanās problēmu risināšanā dabīgā veidā.

    Izpētot zinātnisko literatūru par ārstniecības augiem un citām dabīgām vielām, kurām ir organisma aizsargspējas sekmējošas īpašības, uzņēmums izveidoja, ražo un jau piedāvā patērētājiem unikālu produktu- GoImmune STRONG

    Produkta sastāvā ir tādi augi un to ekstrakti, kā Sārtās Tabebujas mizas ekstrakts (Tabebuia avellandae), tautā zināms kā Skudru koks, Olīvu lapu ekstrakts (Olea europea), Zaļais Brazīlijas propoliss, cinka bisglicināts un organiskais selēns.

    Tabebuja, olīva, cinks un selēns veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu. Oksidatīvais stress rodas organismā nonākot vīrusiem un citām kaitīgām vielām- oksidantiem, kas rezultātā negatīvi ietekmē imunitāti, tāpēc būtiski palīdzēt organismam tikt galā ar šo oksidatīvo stresu. Tabebuja palīdz aizsargāt organismu no ārējiem nelabvēlīgiem faktoriem, savukārt, cinks un organiskais selēns veicina normālu imūnsistēmas darbību, tāpēc GoImmune STRONG- labs risinājums vīrusu sezonā.

    Silvanols produktu efektivitāti sekmē augstie produktu izstrādes standarti. Minēsim dažus- literatūras izpēte par augu pētījumiem pasaulē un standartizēti augu ekstrakti- īpaši izmeklētas un augstas kvalitātes augu vielas. Piemēram, olīvu lapas parasti lieto saaukstēšanās, gripas, vīrusu infekciju gadījumos1 Olīvu lapu antioksidatīvā iedarbība ir salīdzināma ar vitamīniem C un E2 un tam piemīt arī antibakteriālā īpašība3.

    Zaļais Brazīlijas propoliss ir inovatīva sastāvdaļa. Zaļajam Brazīlijas propolisam ir pētījumos pierādīta antibakteriālā aktivitāte4 Šī īpašība varētu noderēt mazinot augšējo elpceļu infekciju izraisītāju aktivitāti.

    Silvanols ir uzņēmums, kas investē produktu efektivitātes izpētē. 2019. gadā sadarbībā ar Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātnisko institūtu “BIOR” veikts GoImmune STRONG dabas vielu ekstraktu un kompozīciju antibakteriālās iedarbības pētījums, kas pierādīja GoImmune STRONG antibakteriālo iedarbību, līdz ar GoImmune STRONG ir inovatīva dabas vielu kompozīcija elpceļu infekcijām ar pierādītu antibakteriālo efektivitāti.

    Īpašu uzmanību pievēršam faktam ,ka GoImmune STRNOG ir veģetāriešiem piemērots produkts.

    GoImmune STRONG- stiprs imunitātes lādiņš. Atgādināsim, ka GoImmune grupā pieejami arī inovatīvie spreji zemmēles lietošanai- GoImmune spray, GoImmune kids ar laktoferīnu, plūškoka ekstraktu, lizīnu un cinku, kā arī GoImmune lollipops- veselīgais našķis imunitātei ar plūškoka ekstraktu, beta glikānu, cinku un C vitamīnu.

    Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizvieto pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.

    1EMA Committee on Herbal Medicinal Products. Assessment report on Olea europaea L., folium. 2018

    2http://research.lfb.org/research/

    3Barbaro B, Toietta G, Maggio R, et al. Effects of the olive-derived polyphenol oleuropein on human health. Int J Mol Sci. 2014;15(10):18508–18524.  doi:10.3390/ijms151018508

    4Berretta, Andresa Aparecida et al. “Functional Properties of Brazilian Propolis: From Chemical Composition Until the Market.” (2017). https://www.researchgate.net/publication/

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē