• BMW X1 – Žurnāla IEVA autotests

    Auto
    4. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Jūlija nogalē IEVA kopā ar neatkarīgām ekspertēm – sievietēm no visas Latvijas – izmēģināja astoņas jaunas automašīnas. Ja meklē sev auto, tev noteikti noderēs gan informācija par piedāvātajām automašīnām, gan to vērtējums.

    Apņēmība visizcilākajā veidā

    Cena – no 34 900 eiro

    Jaunais BMW X1 – tas ir sportiskums un brīvība jebkādam ceļa segumam gan pilsētā, gan brīvā dabā. Šis auto ir gatavs jebkam: katra kustība piesaista skatienu, tas atstāj iespaidu ar satriecošo formu  un katru detaļu. Pateicoties daudzveidībai un pielāgojamībai apvienojumā ar inovatīvajām tehnoloģijām, tas nodrošina maksimālu komfortu, mērojot katru brauciena metru. Aprīkots ar īpašām inovācijām un atjautīgām drošības sistēmām ­– arī braukšanas palīgsistēmu Plus un automobiļa novietošanas palīgu, lai vienmēr sasniegtu galamērķi ērti un droši.

    • Jauns elipsveida dizains
    • Inovācijas un sistēmas drošībai
    • sporta pārnesumkārba

    Viedokļi:

    Kristīne Puķīte: Ļoti laba automašīna – es to iesaku un novēlu pati sev. Komfortabla, ļoti ērts sēdeklis, ātra un dinamiska.

    Evita Ļaudama: Nevainojama stabilitāte uz ceļa, plašs skats uz ārpusi, nekā lieka salonā. Braucot jutos ļoti droši. Forša mašīna sievietei, kas mīl komfortu.

    Ilona Rozenberga: Ļoti viegli braukt! Laba skaņas izolācija, viegli izmantot pogas un izvēlnes. Derēs gan aktīvai pilsētniecei ikdienas gaitām, gan mājsaimniecei, gan ģimenei ceļojumiem, jo, pat nobraucot tālus ceļus, noguruma nebūs.

    Benita Švāgere: Ļoti viegli un patīkami braukt – jūtos kā mājās. Niansēta, viegla vadība, maiga braukšana, auto pozitīvā nozīmē ļoti jūtīgs, viegli uztverams displejs. Lieliski piemērota gan pilsētai, gan tāliem braucieniem.

    Laura Ratniece: Vislabākā braukšana! Noteikti mans favorītauto – uz ceļa jūtos droši, viegli un stabili. Šo auto es iesaku pati sev!

    Ieva Nagliņa: Auto pārliecinātai sievietei – laba pārskatāmība, labas manevrēšanas iespējas un viegli saprotams dizains – nekā lieka.

    Ieva Bēma: Cik ātra un līgana braukšana! Ērts un saprotams panelis, mašīna augsta un stabila. Ideāla sportiskai sievietei!

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē