• Atpūta Jūrmalā Valentīndienas noskaņās

    Slavenības
    11. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Foto no publicitātes materiāliem
    14. februārī uzmirdz vairākas atzīmētas sirsniņas. Atliek vien izvēlēties, vai divvientulību baudīsiet Lielupē, Bulduros, Dzintaros, Majoros vai Dubultos. Iedvesmojies no dziedātājas un radio balss Martas Grigales, kas kopā ar vīru Kasparu izbaudīja romantiskas brīvdienas Jūrmalā!

    Atpūta divatā ir jebkura pāra attiecību veiksmes atslēga, bet, kad ģimenē ir bērni, atelpas brīži kļūst īpaši gaidīti. «Galvenais, ko esmu iemācījusies un varu ieteikt citiem, – nekad nepārstājiet iepazīt otru. Mīlestība var būt viena, bet mīlestības valodas – dažādas, tāpēc es turpinu mācīties mīlēt Kasparu tā, lai viņš to justu pēc iespējas vairāk.» Marta un Kaspars īpaši rūpējas un daudz laika velta savu attiecību kopšanai, jo uzskata, ka tas ir viens no veiksmīgas kopdzīves stūrakmeņiem. Viņuprāt, Jūrmala ir lieliska vieta, kur divatā doties romantiskā atpūtā.

    Vislabākā atzīšanās mīlestībā

    Jūrmala ir slavena ar bagātīgo spa piedāvājumu. Marta ar vīru ļāvās skaistai atpūtai Jūrmalas viesnīcā Kurshi Hotel & SPA, kuras misija ir radīt mājīgumu un sniegt patīkamas sajūtas ikvienam viesim. Marta atzīst, ka spa bija lielisks veids, kā sevi palutināt. «Šajā reizē izvēlējos Mother Care procedūru. Izbaudīju katru mirkli, īpaši pēdu un galvas masāžu. Pēc procedūras jutos ļoti viegli un patīkami, un topošajai māmiņai tas ir būtiski.» Marta iesaka pēc spa apmeklējuma palutināt sevi ar vakariņām numuriņā. «Ideāli, ja nākamajā rītā ir iespējama vēlā izrakstīšanās, kad pēc brokastīm vēl var palaiskoties.»

    Februārī viesnīcā Kurshi Hotel & SPA Dubultos ir īpašs piedāvājums pāriem Lūdzu netraucēt ar spa programmu Liepzieds (masāža ar liepziedu eļļu un sildīšanās turku pirtī), nakšņošanu ērtā divvietīgā numurā, brokastīm restorānā Kurshi Terase un nūjošanu gar jūru, kā arī romantisks spa rituāls divām personām bez nakšņošanas Hot Chocolate – atpūta somu un turku pirtī, ekoloģisks skrubis ķermeņa ādas attīrīšanai un relaksējoša masāža ķermenim ar šokolādes sviestu divvietīgā masāžas kabinetā.

    Pieczvaigžņu viesnīca Baltic Beach Hotel & SPA Majoros piedāvā īpašu komplektu pāriem Atzīšanās mīlestībā – romantiska džakuzi istaba un dzirkstošais vīns, pasniegts vannā, vakariņas sveču gaismā ar skatu uz jūru, nakts viesnīcā, sporta kluba un baseina apmeklējums no rīta un brokastis restorānā Pērle. Uz Romantisko bēgšanu aicina Hotel Jūrmala SPA turpat Majoros ar pērļu vannu pārim un nakšņošanu luksusa numurā. Romantiska atpūta diviem viesnīcā Lielupe by Semarah Hotels paredz baseina apmeklējumu, masāžu, sāls istabu, vakariņas restorānā Lielupe, dzirkstošo vīnu un augļus numuriņā un zviedru galda brokastis. Romantiska jūtu buķete viesnīcā Amber Sea Hotel & SPA Dzintaros lutinās mīlniekus ar akvakluba apmeklējumu un eksotisku eļļu masāžu, turklāt tiek piedāvāta vēlāka izrakstīšanās, nekā tas viesnīcās ierasts.

    Svētku kārums

     Tuvojoties Valentīndienai, konditoreja Bitīte ir sagatavojusi īpašu kūciņu Jūrmalas sirds. Tā ir maiga aveņu musa kūciņa ar mango pildījumu, kas iekaros arī jūsu sirdis. Jomas ielā 63

    Romantiskas vietas, kur vērot saulrietu

    Pēc relaksācijas spa centrā Marta un Kaspars izbaudīja Jūrmalas svaigo gaisu, dodoties pastaigā pa pludmali. Marta ir pārliecināta, ka tā vienmēr ir laba ideja: ´Man šķiet, mēs bieži piemirstam, ka mums ir tā privilēģija dzīvot tik tuvu pludmalei. Patiesībā no Rīgas ir tik viegli nokļūt pie jūras.ª Kustības un svaigais gaiss ne tikai rada patīkamu nogurumu un palīdz sakārtot domas, bet arī ir viens no vienkāršākajiem romantiskas laika pavadīšanas veidiem.

    Saulriets ir izrāde, kam nevajag biļeti, un baltā pludmale, kurā salasīt gliemežvākus piemiņai, ir labākā vieta, kur to vērot. Jūrmalā pludmale ir 24 kilometrus gara un daudzveidīga. Klusu vietiņu, ja neskaita viļņu šalkoņu, sev atradīs katrs. No Dzintariem līdz Majoriem pa liedagu var staigāt pa koka laipu, kas nepilna kilometra garumā stiepjas paralēli jūrai un vakarā top izgaismota.

    Ja Valentīndienas saulrietu vēlaties vērot, baudot romantiskas vakariņas, jūras krastā atrodas vairāki Jūrmalas restorāni un kafejnīcas, kas atvērti visa gada garumā: 36. Line Grill Restaurant Dubultos un Light House Jūrmala Dzintaros (kas ir arī viesnīca, turklāt katram numuram ir privāta terase ar skatu uz Baltijas jūras panorāmu). Majoru pludmalē ir stilīga kafejnīca Simply Beach House, bet Kauguros jūras krastā iekārtots krogs Kūriņš. To, kā saulrieta laikā mainās upes ainava, var vērot, sēžot pie galdiņa restorānā Laivas Lielupē.

    Īpaša dāvana Valentīndienā

    Divas biļetes uz koncertu – vai var būt vēl romantiskāka dāvana? 14. februāra vakarā Dzintaru koncertzāle aicina uz Piektdienas vakara šovu Valentīndienā, kurā uzstāsies tādi pazīstami mūziķi kā Aminata, Dināra Rudāne, Rūta Dūduma-Ķirse, The Ludvig, Dagnis Roziņš, The Beach Band u. c. Valdzinoša mūzikas programma ar izcilu džeza klasiku, Ellas Ficdžeraldas, Reja Čārlza, Lūisa Ārmstronga un latviešu komponistu skaņdarbiem. Savukārt 15. februārī restorānā Kurshi Terase mīlniekus gaida romantisks muzikāls vakars ar saksofonistu Aigaru Kalviņu.

    Mājīgajā restorānā Faces Bulduros vērts laikus rezervēt galdiņu, lai piedzīvotu Valentīndienas pārsteigumus, kurus restorāns sola, bet vēl neizpauž, citādi jau tie nebūtu pārsteigumi!

    Sadarbībā ar Jūrmalas pilsētu.

    http://www.visitjurmala.lv

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē