• 8 lieliskas Latvijā ražotas prāta spēles lieliem un maziem

    Slavenības
    1. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock.com
    Mūsdienu tehnoloģiju laikmetā cilvēki ir aizmirsuši, kas ir patiesās vērtības, cik svarīga ir ģimene un cik vērtīgs ar to kopā pavadītais laiks. Nost ar datoriem, telefoniem, planšetēm, TV un citām viedierīcēm – laiks mesties ģimeniskos piedzīvojumos un spēlēt Latvijā ražotas prāta spēles! Iepazīsties ar 8 galda spēļu īsiem aprakstiem turpinājumā un izvēlies savu favorītu!

    Skiču drudzis

    Cik ātri un precīzi Tu proti zīmēt skices? Šajā spēlē katram spēlētājam tiek izdalītas 2 kārtis ar vārdiem. Kad visi spēlētāji vārdus izlasījuši, sākas minūtes atskaite, kuras laikā jāuzzīmē pēc iespējas vairāk savu vārdu. Kad šī minūte pagājusi, sākas jauna minūtes atskaite, kuras laikā katrs spēlētājs mēģina uzminēt pēc iespējas vairāk citu spēlētāju vārdus.

    Wash Dash

    Kurš no Tavas ģimenes ir veļas kāršanas čempions? Šajā spēlē katram spēlētājam ir veļas žāvētājs, trīs apģērba gabali un trīs knaģi. Katrs spēles raunds sākas ar uzdevumu kartīšu atvēršanu, pēc skaita par vienu mazāk nekā ir spēlētāju. Kartītēs redzams, kā jāizkar veļa. Pirmais, kurš izpilda attiecīgo uzdevumu, paņem kartiņu sev. Uzvar tas, kurš ieguvis visvairāk kartiņu punktu.

    Vārdu drudzis

    Spēle erudītajiem un veiklajiem prātiem. Izliec uz spēles laukuma burtu kartiņas, atklāj kategoriju, pagriez minūtes smilšu pulksteni un, lai jautrība sākas! Katra spēlētāja uzdevums ir saukt vārdu izvēlētajā kategorijā, un vārdam ir jāsākas ar kādu no burtiem, kas redzams uz laukuma. Nosauc vārdu un pagriez pulksteni otrādi! Jo ilgāk Tu domāsi, jo vairāk laika iegūs Tavs pretinieks!

    Ice Cool

    Pasaulē pirmā knipju spēle ar praktisku spēles laukumu “kaste kastē”. Katra raunda sākumā viens no spēlētājiem kļūst par ķērāju, un viņa uzdevums ir noķert pārējos pingvīnus, kas skien pa spēles laukumu un mēģina savākt zivis, kas karājas virs durvīm. Spēlētāji gūst punktus, noķerot citus un savācot zivis. Raunds noslēdzas, kad ķērājs notvēris visus pingvīnus vai kad kāds no pingvīniem savācis visas savas krāsas zivis. Kad visi izspēlējuši ķērāja lomu, tiek saskaitīti punkti un spēlētājs ar lielāko punktu skaitu ir uzvarētājs.

    Latvija

    Pārbaudi savas zināšanas par Latviju! Šajā viktorīnas tipa spēlē atbildi uz jautājumiem par Latvijas kultūru, vēsturi, sportu, ģeogrāfiju, zinātni u.c. tēmām un vāc punktus! Spēlētājs, kurš atbildējis pareizi uz visvairāk jautājumiem, ir uzvarētājs.

    Logic Cards

    Trenē loģiku un sacenties ar pretiniekiem! Šī kompaktā spēle sastāv no noteikumiem, atbildēm un 53 dažādām kārtīm, uz kurām attēloti piecu dažādu grūtības līmeņu loģikas un matemātikas uzdevumi. Lejupielādē spēles mobilo aplikāciju un apskati, kāds ir uzdevuma atrisināšanas process! Logic Cards prāta spēles ir pieejamas dažādās variācijās (Blue,Yellow, Matchsticks un Kids).

    Skaiti ar lācēniem

    Attīstoša galda spēle bērniem, ar kuras palīdzību aizraujošā veidā bērni iepazīstas ar skaitļu pasauli, meklējot zemenītes, vērpjot tās uz smilgām un iemācoties dalīties ar citiem, saskaitīt un atņemt, kā arī kreisās un labās puses jēdzienus.

    Šurpu turpu

    Iepazīsti un apceļo Latviju, neizejot no mājas! Spēles laukums – Latvijas karte – ir sadalīta 4 novados, kur kopā ir 60 apskates objekti. Spēles sākumā izlozē uzdevumu; spēles gaitā jāapmeklē 4 objekti, viens katrā novadā, un beigās jāizpilda sākumā izlozētais uzdevums.

    Iegādājies galda spēles par visizdevīgākajām cenām! Interneta veikalā 1a.lv pieejamas dažādas spēles plašā klāstā jebkura vecuma spēlmaņiem ar piegādi uz mājām jebkurā Latvijas vietā. Izvēlies komfortu – izvēlies 1a.lv!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē