• Žoržs Siksna: Mani viss kaitina!

    Mūziķi
    Evija Kalnbērza
    13. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Lai iepriecinātu savus klausītājus drūmajā pandēmijas laikā, dziedātājs nupat laidis klajā jaunu dziesmu Pieskārieni un sola vēl kādu muzikālu pārsteigumu.

    «Pēc ilgiem laikiem ierakstīta jauna dziesma un top vēl viena. Ir jau nedaudz savādi, kad mūziķi šajā visā piedalās katrs no savām mājām un arī dziesmas ieraksts notiek attālināti, nevis kopā muzicējot studijā,» saka Žoržs Siksna. Pie jaunās kārtības estrādes zvaigzne jau esot pieradis un saka – arī pēc sarunas ar PDz viņš attālināti pieslēgsies kārtējam mēģinājumam.

    «Strādāju ar savu Jelgavas ansambli. Protams, ļoti pietrūkst dzīvas tikšanās,» teic viņš un atzīst – dzīve internetā ne vienmēr ir tik ātra, kā gribētos. «Viss tomēr notiek ar lielu kavēšanos,» secina Žoržs.

    Dziedātājs neslēpj – klausoties ziņas par valdības lēmumiem pandēmijas sakarā, viņu pārņemot arvien lielāks nīgrums. «Mani viss kaitina! Šis nu galīgi nav tas laiks, kad taisīt lielo politiku. Mēs sēžam bez darba, bet politiķi tikai krāj sev punktus uz cilvēku nebūšanu fona, nevis reāli palīdz,» pukojas viņš. Tomēr esot arī kāds pozitīvs moments šajā sarežģītajā laikā. «Drīz dēlam Jēkabam būs divi gadiņi.»

    «Tagad, kad nav jābraukā ar koncertiem, vairāk ir iespēja redzēt, kā bērns aug,» atzīst Siksna.

    Žoržs un viņa mīļotā sieviete, kādreizējā Siksnas audzēkne un asistente Anna Zaiceva apprecējās 2019. gada vasarā, dažus mēnešu pēc dēla Jēkaba piedzimšanas. Patlaban viņi dzīvo galvaspilsētā.

    «Jēkabs tagad ir spiests klausīties manus mēģinājumus un nodarbības. Viņš, par laimi, neprotestē arī tad, kad dziedu. Vasarā, kad atsākām mēģinājumus tiešsaistē, gan bija grūtāk. Vienu brīdi viņam nepatika skaļums, bet tagad jau atkal ir pieradis,» atklāj dziedātājs. Lai gan ir grūtības, kādas mūziķi tagad piedzīvo, viņš  priecātos, ja dēls dzīvē izvēlētos mūziķa profesiju. «Tagad gaidām siltāku laiku, kad varēsim kopā izbraukt ārpus Rīgas un pastaigāt dabā,» teic Siksna.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē