• Zigmārs Liepiņš par Raimonda Paula attieksmi kara jautājumā: Man nepatīk, kas notiek

    Viedokļi
    Santa.lv
    Santa.lv
    12. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Raidījumā «Laikmeta krustpunktā» viesojās latviešu komponists, taustiņinstrumentālists un uzņēmējs Zigmars Liepiņš. Viņš atklāja savu viedokli par nostājas paušanu Ukrainas kara sakarībā.

    «Katrs mēģinājums pateikt, ka pie šī necilvēcīgā kara ir vainīgs tikai Puķka un viņa morālo kropļu kliķe, nav tiesa. Vainīgi ir visa krievu tauta. Mūžīgi mūžos! Kā arī daži Latvijas komponisti,» raidījumam «Laikmeta krustpunktā» atklāj Zigmārs Liepiņš.

    Viņš uzskata, ka šobrīd skaidri nav iespējams nostāties neitrālā pozīcijā. «Te ir kā sieviete. Vai nu ir stāvoklī, vai nav stāvoklī,» salīdzina Liepiņš.

    Tāpat taustiņinstrumentālists pauž neizpratni par Imantu Kalniņu, kurš esot nostājies «Putina krekliņu» pusē. «Par Imantu Kalniņu konkrēti. Man ir žēl, ka tā ir. Tāpēc, ka es viņu pietiekoši labi pazīstu ļoti sen,» raidījumā «Laikmeta krustpunktā» stāsta Liepiņš.

    «Es domāju arī, ka Paula pozīcija arī ir pavisam dīvaina. Tas, ka viņš tagad ar Ukrainas orķestri kaut ko uzspēlēja kopā, neko nenozīmē. Viņa pirmais paziņojums bija, ka miers ir vajadzīgs, bet principā no visa tā norobežojas. Ka viņam ir personiskas lietas, ka Lana (Raimonda Paula dzīvesbiedre) slimnīcā. Visādi jau var gadīties ar slimību, bet pozīcija, teiksim, attiecībā pret šo Ukrainas karu, ir tāda, kas man liek šaubīties,» saka uzņēmējs.

    Liepiņš uzskata, ka šādu pozīciju varētu izskaidrot labās attiecības ar uzņēmēju Pjotru Avenu. «Man grūti zināt, bet man nepatīk, kas notiek,» saka komponists.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē