• Zeltiņš par brieža tetovējumu: Tam nav nekāda sakara ar Mairi Briedi

    Stils
    Santa.lv
    Santa.lv
    23. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Pirms četriem gadiem TV personība Renārs Zeltiņš pārsteidza sabiedrību ar kādu totalizatora likmi, kuras rezultātā viņš tika pie brieža tetovējuma.

    2018. gadā šovmenis Renārs Zeltiņš savā «Facebook» profilā publicēja fotogrāfiju, kurā redzama kāda sporta totalizatora likme. Par Maira Brieža uzvaru pār Oleksandru Usiku viņš veica 500 eiro likmi. Gadījumā, ja Briedis šo cīņu zaudētu, Zeltiņš sev uz muguras uztetovētu briedi.

    Zeltiņa ieraksts tolaik vēstīja: «Ja uzvarēs Mairis, man būs liels prieks un ar smuku uzviju kompensēts piecsimtnieks. Bet, ja uzvarēs Usiks, uz muguras uztetovēšu briedi.»

    Cīņa beidzās ar pašmāju boksera zaudējumu un Zeltiņš savu solījumu izpildīja.

    «Dzīvība. Laiks. Izvēle. Mēs varam būt pateicīgi par dzīvību, kas dota, laimīgi par mums atvēlēto laiku un censties tajā izdarīt pareizās izvēles. Mairis savu izvēli ir izdarījis – ar cīņassparu, darba ētiku un panākumiem viņš mudinājis jauniešus sākt sportot, ar savu vareno stāstu ir iepriecinājis un aizrāvis tūkstošiem cilvēku un devis iespēju izdarīt izvēli mums. Lepoties,» toreiz soctīklos rakstīja Zeltiņš.

    Ņemot vērā pēdējā laika Maira Brieža izteikumus saistībā ar karadarbību Ukrainā, zīmīga daļa fanu no sportista novērsušies.

     


    Kā skaidro žurnāls «Kas Jauns», Zeltiņš nenožēlo, ka uztaisījis tieši šādu tetovējumu.

    Šovmenis norādījis, ka Brieža izteikumus nekomentēšot un atklāj, ka tetovējums nemaz neesot veltīts slavenajam bokserim. Tāpat viņš norādījis, ka tetovējuma ideja radusies jau 2015. gadā, iedvesmojoties no kāda jaunieša teiktā par dzīves jēgu.

    «Mums katram dzīvē ir dotas trīs lietas: dzīvība, laiks un izvēle. Bet noteikt savu dzīvi varam tikai ar trešo – ar savu izvēli, ar to, ko izvēlamies.»

    «Līdz ar to šim tetovējumam nav sakara ar Mairi Briedi, un es nepavisam nenožēloju, ka esmu tādu veicis,» žurnālam «Kas Jauns» atklāj Zeltiņš.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē