• «Zelenskis nav pateicis, ka viņam ir svarīgi, lai beigtu mirt cilvēki,» Elbakjana izteikumi sanikno cilvēkus

    Viedokļi
    Santa.lv
    Santa.lv
    9. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    «Ghetto Games» līderis Raimonds Elbakjans TV24 raidījumā «Preses klubs» izteicies par kara notikumiem Ukrainā.

    Viens no raidījuma tematiem skāra Krievijas uzsākto karu Ukrainā. Savu viedokli par Volodimira Zelenska izteikumiem komentējis arī «Ghetto Games» līderis Raimonds Elbakjans.

    «Es esmu baigi par mieru, kur nemirst cilvēki, jo šobrīd vairāk es būtu uztraucies tieši par tiem cilvēkiem, kas mirst. Par tām teritorijām, gan Krievijas pusē, gan Ukrainas pusē, aizbrauciet līdz tām teritorijām, paskatieties, par ko tad tur galu galā tie cilvēki cīnās. Ja tā, pa cilvēcīgo. Es domāju, ka šobrīd ir vitāli svarīgi atrast veidu, kā varētu beigt mirt cilvēki. Cik ilgi karos, kā karos, kāda būs ekonomiskā situācija utt. Te visi meklē kaut kādus izdevīgumus. Vai tur kāds ir sajucis prātā, vai nav tur kāds sajucis prātā. To pēc tam var risināt ļoti ilgi,» saka Elbakjans.

    «Mēs varam uzjundīt, varoņus meklēt, labos un sliktos, bet dienas beigās uzprasiet tām ģimenēm, kurām mirst cilvēki, kā viņi jūtas,» norāda Elbakjans.

    "Zelenskis šobrīd iestājas tādā ļoti kardinālā pozā.

    Viņš ne vienu reizi nav pateicis, ka viņam būtu svarīgi, lai beigtu mirt cilvēki.

    Es piekrītu, ka Krievijas, Putina darbības ir absolūti absurdas. Bet man ir tāda sajūta, ka ļoti daudzām valstīm, ļoti daudz uzņēmējiem, kas ražo ieročus, šī situācija ir absolūti uz roku," uzskata uzņēmējs

    «Man vienīgajai šķiet, ka kara speciālists un bruņojuma eksperts Raimonds Elbakjans, kurš šodien runāja TV24, dzīvo citā pasaulē? Zelenskis ne reizi neesot pateicis, ka viņam būtu svarīgi, lai beigtu mirt cilvēki? Un mēs visi Latvijā kultivējot cilvēku miršanu? Tiešām?» neizpratni par Elbakjana izteikumiem pauž «Twitter» lietotāja.

     

    Uz šo video atsaucies arī Lato Lapsa. «Ir ļoti grūti atturēties no tā, lai šādiem deģenerātiem – šī vārda sliktajā nozīmē – nenovēlētu pašiem uz savas ādas to izbaudīt,» raksta viņš.

     

    Pilns raidījuma ieraksts:

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē