• Žaklīna Cinovska vaino bokseri Kristapu Zuti ideju zādzībā: Tā ir nekaunīga rīcība

    Kino un TV
    Evija Kalnbērza
    6. augusts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Pirms divām nedēļām TV6 izsludināja pieteikšanos vēl nebijuša mēroga boksa šovam, taču iTV veidotāja Žaklīna Cinovska ir sašutusi par idejas zādzību, jo viņa jau šovu ir radījusi.

    Režisores Žaklīnas Cinovskas izveidotajā televīzijas kanālā iTV pirms dažiem gadiem sāka veidot boksa šovu Rokijs LV. «Ideja radās laikā, kad mūsu sabiedrība sāka interesēties par boksu tieši Maira Brieža panākumu dēļ,» atminas Žaklīna. Tas esot bijis gana sarežģīts projekts – bija jāapzina boksa klubi, jāatrod sponsori un slaveni raidījuma varoņi, kas piekristu boksēties.

    Šova galvenā ideja bija pārbaudīt, vai pēc mēnesi ilgiem intensīviem treniņiem jebkurš cilvēks var iziet cīņas ringā. Šo izaicinājumu pieņēma horeogrāfs Agris Daņiļevičs, uz Valsts prezidenta amatu pretendējušais politiķis  Didzis Šmits, mūziķis Horens Stalbe, bijušais basketbolists Kristaps Valters un citi. Taču raidījuma veidošanu pēkšņi apstādināja pandēmija.

    Tāpēc Žaklīna bija pagalam sašutusi, uzzinot, ka pēkšņi viens no viņas šova potenciālajiem dalībniekiem bokseris Kristaps Zutis kopā ar bijušo basketbolistu un bokseri Kasparu Kambalu, kuru arī viņa savulaik uzrunājusi šim projektam, tagad veidos līdzīgu šovu citā televīzijas kanālā.

    «Protams, kad ar sistēmu un struktūru konkrētajai idejai esi iepazinies un vietiņa, kā teikt iesildīta, ir viegli to uzdot par savu. Ļoti vīrišķīgi! Sevišķi tas, ka tev pat bail man piezvanīt, lai informētu,» skarbus vārdus Kristapam feisbukā veltīja Žaklīna.

    Sarunā ar PDz viņa pauda: «Viņš nozaga ideju, ko es jau biju izreklamējusi. Vienkārši pārķēra. Tā mūsu mazajā Latvijā ir vairāk nekā vienkārši nekaunīga rīcība. Skaidrs, ka Latvijā divi šādi šovi pastāvēt nevar. Tāpēc jau esmu atradusi cilvēkus, kas ir gatavi palīdzēt šo lietu sakārtot juridiski.»

    Kristaps Zutis gan PDz apgalvo – šova ideja nav zagta, un vienīgais, kas abus šovus vienojot, esot bokss. Par savu šovu, ko veidos kopā ar profesionāliem boksa treneriem, viņš esot domājis jau sen.

    «Ļoti cienu Cinovskas kundzi, jo viņa savā dzīvē ir daudz ko izdarījusi, arī viņas šovam centos palīdzēt un darīju to bez atlīdzības.

    Taču boksu viņa man nevar iemācīt, un arī apgalvot, ka esmu idejas zaglis, nav korekti.

    Tas būtu gluži tas pats, kā žiguļa izgudrotājs aizietu pie Maybach ražotāja un kaut ko pārmestu, sakot, ka viņš taču pirmais izdomāja automašīnu,» uzskata Zutis.

    Jauno šovu, ko režisēt uzņēmusies Aija Strazdiņa, plānots rādīt TV6 jau rudenī, un šobrīd sākusies dalībnieku – vismaz 18 gadu vecu vīriešu – pieteikšanās.  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē