• Volejboliste Kravčenoka kopā ar Samoilovu nosvin dzimšanas dienu Kanāriju salās

    Pludmales volejbols
    Anastasija Kuzminova
    21. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Pludmales volejboliste kopā ar savu puisi pludmales volejbolistu Mihailu Samoilovu devās uz treniņnomenti Losandželosā, bet abi neplānoti nokļuva Kanāriju salās, un Anastasija piedzīvoja labāko dzimšanas dienas ballīti.

    Latvijas labākās pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka ir kvalificējušās Tokijas olimpiskajām spēlēm, lai gan vēl nav droši zināms, vai tās šogad notiks.

    «Līdz galam neticu, ka olimpiāde nenotiks. Situācija pasaulē nav stabila un droša, un kaut ko plānot ir ļoti grūti. Mēģinu dzīvot tagadnē un katru dienu rādīt savu labāko rezultātu,» PDz teic viena no Latvijas spožākajām sportistēm Anastasija Kravčenoka. Tieši tādēļ kopā ar savu puisi pludmales volejbolistu Mihailu Samoilovu viņa plānoja mēnesi pavadīt treniņnometnē Losandželosā. Tur Anastasiju jau gaidīja Tīna Graudiņa, kas ASV studē.

    Tomēr bez starpgadījumiem šajā sarežģītajā laikā pāra ceļojums neiztika. Lidostā Anastasijai paziņoja, ka viņu vīzas nav derīgas. Pandēmijas dēļ ieceļošana ASV ir stingri ierobežota, un tagad nepieciešamas īpašas vīzas un atļauja. «Par to man bija šaubas vēl pirms izlidošanas no Latvijas, jo internetā pieejamā informācija bija pretrunīga. Es gan cerēju, ka viss būs labi. Rīgas lidostā mūs brīdināja, ka varam arī netikt ASV, tomēr ļāva doties uz Frankfurti. Kad uzzinājām, ka tomēr nepieciešama speciāla atļauja no ASV konsula, sajūta bija briesmīga,» PDz atklāj viņa.

    Pāris nekavējoties iesniedza pieprasījumu konsulam, taču bija skaidrs – plāni uzlikti uz pauzes.

    Pārlaiduši nakti Frankfurtes viesnīcā, viņi nolēma doties uz Kanāriju salām. Lētās aviobiļetes un siltais klimats bija gana vilinošs, lai pagaidām trenētos tur.  

    Grankanārijā Anastasija arī sagaidīja savu 24. dzimšanas dienu. Kad man bija 15, šķita – 18 gados jau būšu veca. Bet te jau – 24! Nosvinēju to ar diviem treniņiem. Vakarā kopā ar draugiem, kas tur dzīvo, devāmies uz restorānu un iedzērām šampanieti,» savu dzimšanas dienu atceras sportiste. «Mihails man uzdāvināja iespēju iepirkties kopā ar stila konsultantu. Tagad varēšu sev izveidot jaunus, skaistus tēlus,» priecājas Kravčenoka.

    Sportiste atzīstas – viņa sapņo par olimpisko zeltu, taču savā svētku dienā, pūšot svecītes uz tortes, viņai prātā bija tikai viena vēlēšanās – kaut saņemtu konsula atļauju doties uz ASV. To viņa gribējusi tik ļoti, ka pat redzējusi sapnī, ka viss nokārtojas. Un tiešām – no rīta, ielūkojusies telefonā, viņu sagaidīja priecīga vēsts. Anastasija un Mihails tūdaļ steidzās uz lidostu. Lai gan pēdējā brīdī pirktās biļetes ceļojumu sadārdzināja par 450 eiro, abi bija patiešām laimīgi.

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē