• «Viņa ir pārdauzījusi man visu seju!» – Strūberga stāsts par laulībā piedzīvoto

    Sabiedrība
    Marta Kalniņa
    24. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kristaps Strūbergs.
    Foto: F64
    Kristaps Strūbergs.
    Pēc tam, kad mūziķis Kristaps Strūbergs aizgāja no sievas Mairitas Rosickas, viņa dzīve pārvērtās par elli. Viņu vainoja vardarbībā un alimentu nemaksāšanā, un sliktās slavas dēļ pat nācās pamest grupu «Singapūras satīns». Ir pagājis gads, un Kristaps Strūbergs vairs nespēj klusēt.

    Latviešu reperis un viņa sieva jau gadu medijos «mazgā» savas laulības dzīvi. pagājušās nedēļas nogalē mūziķis Kristaps Strūbergs beidzot ierakstīja emocionālu video un deva tam kinematogrāfisku nosaukumu – «Jēru klusēšanai gals». Gandrīz divas stundas viņš centās atmaskot savu sievu un bērnu māti Mairitu Rosicku, kas viņu esot publiski nomelnojusi.

    Žurnāls «Privātā Dzīve» vēsta, ka tieši pirms gada mūziķa sieva publiski paziņoja, ka aiziet no vardarbīgām attiecībām un ar bērniem palikusi bez iztikšanas līdzekļiem. Līdzjūtīgie tautieši saziedoja naudu vientuļajai mātei un kaunināja Strūbergu. Mairita to, cik slikti mūziķis pret viņu izturējies, klāstīja televīzijas ziņās, presē un TV šovos, bet Strūbergs sniedza vien skopus komentārus, ka situācija bijusi pretēja un turpmāk tiks risināta tiesas ceļā.

    Šķiršanās lieta ievilkusies, un, lai gan viņi vēl aizvien ir precējušies, abiem jau izveidojušās jaunas attiecības. Taču kara cirvis nav aprakts, un Strūbergs izstāsta savu versiju. Video sākumā viņš atskaņoja telefonsarunas ierakstu, kur mūziķis pēc kārtējā ģimenes skandāla aizgūtnēm raud un saka savai mātei – vairs nespējot izturēt šo situāciju. Pēc tam viņš smalki aprakstīja abu strīdus, kuru laikā no vardarbības esot cietis tikai viņš.

    «Viņa man sita un lēja virsū aukstu ūdeni, skrāpēja, koda, dūra ar dakšu un meta šķīvjus, spēra man.

    Viņa ir pārdauzījusi man pilnīgi visu seju. (..) Reiz viņa man no visa spēka ar zābaka purngalu iesita pa kreiso ausi. (..) Es līdz pat šai dienai ar šo ausi nedzirdu tik labi, kā agrāk,» pauda mūziķis.

    Viņš atklāja, ka sieva regulāri esot iespundējusi viņu dzīvoklī. Reiz pat Strūberga mātei nācies sūtīt izpirkuma maksu, lai Mairita Kristapu no dzīvokļa izlaistu. «Tik daudz ir pārdzīvots un raudāts. Tik daudz ir slēpts tas, ka tev darīts pāri,» sūkstījās Strūbergs. Viņš pat esot spiests slēpt savas tagadējās dzīvesvietas adresi, jo baidoties no sievas atriebības. Reiz jau viņa dzīvesvietā esot ieradušies puiši, kas gribējuši viņam atņemt sievas pieprasītās lietas.

    Citas ziņas lasiet žurnāla «Privātā Dzīve» jaunākajā numurā!

    • Bijušais Rīgas mērs Andris Ārgalis atklāj patiesību par mīļā mazdēla pēkšņo nāvi
    • Maestro Raimonds Pauls beidzot pasaka, ko domā par okupekļa nojaukšanu
    • Kargini pārdod glaunāko villu Latvijā. Cik tā ir vērta?
    • Visus satriec Jolantas Gulbes kolorado kostīms. Ko viņa ar to gribēja pateikt?
    • Aizkustinoši atvadās no leģendām. Cepļa režisors Kalniņšvēl paguva nosvinēt 100. jubileju. Liepiņa bērēs pulcējas aktieru zieds
    • «Sākšu ar Briedi» - Zutis kļūst par Zutmenu un ir pārliecināts, ka dzīvniekus vajag sodīt!
    Privātā Dzīve nr21

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē