• Vijolniece Kristīne Balanas pārsteidz ar neparastu kleitu

    Stils
    Evija Kalnbērza
    4. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No publicitātes materiāliem (Kaspars Balamovskis)
    Garkājainā mūziķe, izpildot Fēliksa Mendelszona skaņdarbu, sava priekšnesuma laikā žilbināja skatītājus gluži kā graciozs flamings.

    Ierasts, ka Lielās mūzikas balvas pasniegšanas ceremonijā dāmas uz skatuves kāpj garās, klasiskās vakarkleitās. Ekstravaganti tērpi ir liels retums, tādēļ šajā vakarā īpašu uzmanību izpelnījās vijolnieces Kristīnes Balanas izvēle – īsa, plandoša fuksiju rozā kleita. 

    Skatītāju domas par šo modes pasaules brīnumu dalījās. Vieni slavēja Kristīnes drosmi ar šādu tēpu atsvaidzinot akadēmisko gaisotni, citi pauda izbrīnu – kā šāda kleita var būt savienojama ar vijolnieces sniegumu. Kristīne Balanas ir muzicējusi daudzās pasaules valstīs, un par sev veltīto kritiku sarunā ar PDz sacīja: «Jā, diezgan konservatīvi mēs šeit esam. Dodoties uz skatuvi, bija jāuzklausa arī dažādi komentāri no kolēģiem.»

    Mūziķe atklāja, ka šo tērpu ceremonijai izvēlējusies pati un to radījis britu zīmols Fyodor Golan. Tas ir dizaineru tandēms, kuru pirms desmit gadiem Londonā nodibināja Izraēlā dzimušais Golans Frīdmens un Latvijā dzimušais Fjodors Podgornijs. Bijušais rīdzinieks ir studējis modes dizainu Beļģijā un pēcāk devies uz Londonu, kur strādājis Issey Miyake modes namā. «Pazīstu viņu personīgi, viņš ir lielisks, ļoti gaišs un talantīgs cilvēks.

    Man ļoti patīk Fjodora modernais stils, un viņš personīgi palīdzēja izveidot manu skatuves tēlu,»  pastāstīja vijolniece.

    Fjodora dizainētās kleitās viņa un māsa čelliste Margarita Balanas ir uzstājušās arī agrāk.  

    Zīmola Fyodor Golan tērpi izceļas ar košām krāsām un neparastiem fasoniem un tos izvēlas arī popzvaigznes Madonna, Rianna, Ariana Grande un Rita Ora, modele Bella Hadida un aktrise Dženifere Lopesa.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē