• Vijolniece Katy Tindemark skumst pēc meitas un Latvijas vīriešiem

    Vijolniece
    Anastasija Kuzminova
    11. oktobris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    «Piedāvājums strādāt Ķīnā man bija kā Dieva dāvana,» sarunā ar PDz atklāj vijolniece, kas februārī pārcēlās uz dzīvi Ķīnā. Ar nepacietību viņa gaida decembri, kad beidzot varēs atgriezties Latvijā, satikt meitu un Latvijas vīriešus

    Pelna 3000 eiro mēnesī

    Šobrīd Katy Tindemark, kas kādu laiku Vecrīgā bija ielu muzikante, Pekinā strādā svaigi uzbūvētā milzu atrakciju kompleksā Universal Studios Beijing Resort. To bija plānots atklāt maijā, taču pandēmijas gaisotnē tas oficiāli noticis vien tagad – 20. septembrī. Parku izveidojusi visvecākā Holivudas kinostudija Universal Studios, kuras paspārnē darbojas arī līdzīgi tematiskie parki ne tikai Holivudā, bet arī Orlando, Singapūrā un Osakā.

    Pekinas parka teritorijā ir 24 zonas, kur var atpūsties, piemēram, Harija Potera brīnumu pasaulē, izklaidēties ar Kungfu Pandu, transformeriem, minioniem un arī pabūt filmas Juras laikmeta pasaule parkā ar augstu ūdenskritumu.

    Lai arī oficiāli izklaides parks sāka strādāt tagad, visu šo vairāk nekā pusgadu notikuši mēģinājumi un rīkoti šovi īpašajiem viesiem. Ja, dodoties uz Ķīnu, Katy par vijolnieces darbu ar dažādiem bonusiem piesolīti 3800 eiro mēnesī, tad līdz šim bez bonusiem viņai maksāti aptuveni 3000 eiro.

    «Tagad gan mums ir pilna slodze – četri pieci šovi, katrs pusotras stundas garumā. Piecas dienas pēc kārtas tā strādāt man ir grūti, sāp kājas, es nogurstu. Vasarā svelmē arī nebija viegli,» stāsta viņa.

    Atklājot, kā tērē lielo atalgojumu, kāds viņai Latvijā pat sapņos nerādījās, Katy atzīst, ka daļu jau ir iztērējusi parādsaistību segšanai. «Man bija parāds, kad devos uz Ķīnu, jo biju iegādājusies nelielu dzīvokli Rīgā. Kredīts bija 8000 eiro. Šo summu jau drīz vien varēju atmaksāt. Ķīnā arī esmu sev nopirkusi ģitāras un vijoles. Te tās ir par divreiz zemāku cenu nekā Eiropā,» uzsver Katy.

    Ķīniešus nekādi nespēj saprast

    Latvijā parādīties Katy plāno vien decembrī.

    «Visvairāk alkstu satikt savu meitu, kura ar tēti dzīvo Zviedrijā. Mazulīti neesmu redzējusi jau septiņus mēnešus. Kliedēt skumjas palīdz vien videozvani,» atklāj vijolniece. Viņai ļoti pietrūkstot arī Latvijas gaisotnes un cilvēku.

    «Tūristu izklaides parkā tikpat kā nav, jo pandēmijas laikā saņemt vīzu ir neiespējamā misija. Apkārt ir tikai ķīnieši, kuru paradumi man nav saprotami. Izklaides parks vairāk ir domāts bērniem, tur ir viņiem zināmu filmu tēli. Man jau šķiet, ka ķīnieši ir savā ziņā infantili. Pat 30 gadus veci apmeklētāji labprāt ģērbjas Harija Potera apmetņos un vicina burvju nūjiņas. Mani tas izbrīna!» skaidro Katy.

    Viņa uzreiz piebilst, ka ar vīriešiem Ķīnā viņai vispār esot traki.

    «Ir sajūta, ka šeit uz mani neskatās kā uz sievieti. Ķīnieši ir diezgan kautrīgi, mani savaldzināt neviens negrib. Bet man patīk uzmanība un flirts! Eiropā parasti vīrieši mani ievēro, izrāda simpātijas, šeit tā nav,» atklāj vijolniece. Viņa pamanījusi, ka daudzi ķīnieši spļaudās uz ielām. «Viņi nav arī nekādi galantie – sabiedriskajā transportā dāmas nelaiž pa priekšu,» uzsver viņa. Lielākais pārsteigums Katy esot tas, ka Ķīnā neviens nezogot.

    «Man šķiet dīvaini ēdnīcā atstāt somu un doties pie letes pasūtīt ēdienu. Bet visi man saka – neuztraucies, šeit ir Ķīna, šeit ir lieli sodi.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē