• VIDEO: Rīgā suņa saimnieks piesien un pamet savu mīluli pie pārtikas veikala

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    18. jūlijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    14.jūlijā pulksten 11.18 Rīgas pašvaldības policija saņēma informāciju par kādu pamestu suni Torņakalnā. Ziņotājs skaidroja, ka suns ir piesiets pie pārtikas veikala ieejas. Pirmo reizi viņš pamanījis, ka suns ilgstoši tur sēž, neilgi pēc tam, kad atnācis uz darbu. Apstākļu pārbaudīšanai uz notikuma vietu norīkota tuvākā Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes autopatruļa.

    Likumsargi, ierodoties notikuma vietā, sastapa gan izsaucēju, gan arī pārtikas veikala darbinieci. Abas personas apstiprināja, ka suns savu saimnieku gaidot jau vairāk nekā divas stundas. Mikročipa pārbaudes laikā tas netika atrasts.

    Ņemot vērā, ka nebija iespējams noskaidrots suņa saimnieku, izsaukts Dzīvnieku patversme Ulubele darbinieki. Suns bija manāmi satraukts, bet miermīlīgs. Līdz ar to suņu ķērājs bez liekas piepūles kuci aizveda līdz suņu transportēšanas nodalījumam.

    Dzīvnieks nogādāts patversmē, kur gaidīs atsaukties savu saimnieku. Tomēr suņu īpašniekam jāņem vērā, ka šajā situācijā suni viņš varēs saņemt tikai tad, kad būs apmaksājis čipēšanas, potēšanas un uzturēšanas izdevumus. Savukārt, ja suņa saimnieks neatsauksies, tad citiem būs iespēja to pēc noteikta laika adoptēt.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē