• VIDEO: Policisti Rīgā izjauc slepenu ballīti kafejnīcā; vismaz 500 eiro sods katram apmeklētājam

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    29. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Pagājušās nedēļas izskaņā galvaspilsētas policisti varējuši iejusties slepenpolicistu ādā. Īsi pirms desmitiem vakarā divi gados jauni darbinieki civilās drēbēs nosūtīti uz vienu no kafejnīcām Ģertrūdes ielā.

    Policisti bija saņēmuši vairākas sūdzības par to, ka atpūtas vietā netiek ievēroti spēkā esošie ierobežojumi un regulāri tiek rīkotas ballītes. Protams, darboņi rīkojušies konspiratīvi un durvis, vienkāršiem garāmgājējiem bijušas slēgtas. Tomēr policijas darbiniekiem paveicies, jo gandrīz reizē ar viņiem pie ēkas ieradušies arī īsti apmeklētāji, kuri skaidri zināja kurp dodas.

    “Lai iekļūtu šajā kafejnīcā, bija jānosauc zināma parole,” atklāj Rīgas pašvaldības policijas Centra pārvaldes priekšnieks Edgars Rudzītis.

    Pašvaldības policija konstatēja kopsummā vairāk nekā 30 personu pulcēšanos, kuru vidū bija gan darbinieki, gan apmeklētāji.

    Apmeklētājiem tika piemēroti naudassodi, bet pārējo iesaistīto personu atbildība tiks vērtēta procesa ietvaros, kas uzsākta pret juridisku personu.

    Likums šādās situācijas nesaudzē – katrs no vairāk nekā 20 apmeklētājiem saņēmis 500 eiro lielu soda naudu, savukārt uzņēmumam draud vēl bargākas sankcijas. Turklāt, centra pārvaldes priekšnieks atklāj, ka šī nebūt nav pirmā šīs izklaides vietas saķeršanās ar likumu. Jau iepriekš pret uzņēmumu vērsusies gan policija, gan citas kontrolējošās institūcijas.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē