• VIDEO: LMT seriāla TUR aizkadrā aktieris Regnārs Vaivars

    Izklaide
    Santa.lv
    Santa.lv
    10. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    LMT Viedtelevīzija turpina iepazīstināt skatītājus ar LMT oriģinālseriāla TUR tapšanas video stāstu sēriju. Šoreiz uzmanības centrā unikālā tēla Raimonda atveidotājs Regnārs Vaivars, seriāla scenārija autori Rasa Bugavičute-Pēce un Artūrs Dīcis, kā arī izpildproducents, pirmais režisora asistents Vents Grīnbaums.

    Seriāla režisors Uldis Cipsts uzsver, ka Regnāram Vaivaram tika uzticēta patiesi izaicinoša un sarežģīta loma – kļūt par mākslīgo intelektu – tēlu, ko neviens nekad nav redzējis. Arī pats aktieris atzīst, ka darbs pie Raimonda “radīšanas” noritēja vēl pirms filmēšanas sākuma. Taču pūles atmaksājās, un to pierāda gandrīz katra aina, kuru izdevās nofilmēta jau ar pirmo mēģinājumu.

    TUR stāsts nemaz nebūtu iespējams bez tā autoriem – Rasas Bugavičutes-Pēces un Artūra Dīča. Dramaturgi sarunā atklās, cik izaicinošs bijis darbs žanrā, kas Latvijas kino un seriālu pasaulē līdz šim nav bijis pārstāvēts. Tāpat stāsta skatītājiem ir iespēja iepazīt arī seriāla rosīgā izpildproducenta Venta Grīnbauma dienas plānu, kurā viņam gluži kā veiklam žonglierim bija jāspēj savās rokās noturēt kontrole pār notiekošo.

    Aizkadru video turpinās arī īpašs eksperiments –sociālajos tīklos tiek meklēts Regnāra Vaivara dubultnieks – radošs, romantiķis, ar labu humora izjūtu. Pēc vairāku stundu meklējumiem šķiet, ka līdzinieks ir atrasts. Vai viņš spēs līdzināties Regnāram Vaivaram, noskaidrosim video stāstā.

    Nākamajā epizodē iepazīsim seriāla TUR aktieri Ģirtu Jakovļevu, kura tēls virtuālās pasaules kaislību vietā priekšroku dod emocijām reālajā dzīvē. TUR aizkadru video stāsti ir skatāmi arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā.


    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē