• VIDEO: Bolderājā agresīvs autovadītājs uzbrauc policistam un aizbēg no 5 ekipāžām

    Aktuāli
    Santa.lv
    Santa.lv
    28. augusts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Svētdienas, 25.augusta, rītā ap pulksten 10:00 Rīgas pašvaldības policijas Videonovērošanas centra darbinieki Bolderājas centrā pamanīja divus manāmi iereibušus vīriešus, kuri stāvēja pie kādas Opel markas automašīnas. Videonovērošanas centra darbinieki nolēma pievērst viņiem uzmanību un jau pavisam drīz kamerās bija redzams, kā abi kungi iesēžas automašīnā un sāk braukt.

    Informācija tika nodota tuvākajām ekipāžām, un jau pēc dažām minūtēm kārtības sargi autopatruļā meklēto auto pamanīja Silikātu un Gaigalas ielas krustojumā. Tika dots rīkojums apstāties, taču Opel vadītājs strauji uzņēma ātrumu un sāka bēgt. Pakaļdzīšanās turpinājās pāris minūtes līdz Slimnīcas ielā Opel vadītājs savu spēkratu strauji apturēja un no automašīnas izkāpa tās pasažieris.

    Tajā brīdī viens no policistiem no pasažieru puses mēģināja iekļūt automašīnā, lai aizturētu vadītāju, taču viņš atsāka kustību un, braucot atpakaļgaitā, ar atvērtajām auto durvīm notriecot zemē policistu. Pēc šī manevra autovadītājam izdevās aizbraukt no notikuma vietas un nozust no policijas redzesloka.

    Vēlāk Darbu notikuma vietā pārņēma Valsts policija, kas turpinās arī aizbēgušā vadītāja meklēšanu. Tāpat vēlāk vienā no Daugavgrīvas mežu masīviem izdevās atrast pārkāpumā izmantoto Opel automašīnu, kas bija pamesta. RPP darbinieks nopietnas traumas nav guvis, taču par notikušo Valsts policijā uzsākts kriminālprocess.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē