• VIDEO: Aizdomās par makšķerēšanas piederumu zādzību aizturēts vīrietis

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    29. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Sestdien, 25.jūlijā, pulksten 5.43 Rīgas pašvaldības policijas Rīgas pilsētas videonovērošanas centra darbinieki Alfrēda Kalniņa ielā pamanīja kādu aizdomīgu vīrieti, kurš gāja pa ielas vidu ar lauznim līdzīgu priekšmetu.

    Vīrietis piegāja pie viena no namiem un ar līdzi paņemto priekšmetu iekļuva ēkas teritorijā.  Pēc brīža viņš no nama izgāja ar vairākām somām. Informācija par redzēto nodota tuvākajai Rīgas pašvaldības policijas autopatruļai.

    Sekojot pilsētas videonovērošanas centra norādēm, likumsargi vīrieti apturēja Merķeļa ielā. Izvaicājot, kur ņēmis somas, viņš apgalvoja, ka atradis tās miskastē. Tikmēr otrs policists devās uz ēku, no kuras aizdomīgais vīrietis bija iznācis. Tur pamanītas ielaušanās pēdas.

    Vīrietim lūgts uzrādīt somu saturu, ko viņš uzreiz arī izdarīja. Somā atrasti vairāki makšķerēšanai paredzēti rīki. Pārbaudot vīrieša datus, noskaidrots, ka viņš jau vairākkārt sodīts par dažādiem pārkāpumiem.

    Vienlaikus informācija nodota arī Valsts policijai, kuras darbinieki lūdza aizturēto nogādāt tuvākajā iecirknī turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

    Rīgas pašvaldības policija aicina iedzīvotājiem rūpēties par savu drošību, piemēram, namu kāpņu telpās neatstāt vērtīgas mantas. Tāpat arī regulāri preventīvos nolūkos nomainīt durvju kodus un sekot tam, vai nama slēdzenes nav sabojātas un tās laikus nomainīt.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē