• Vecmīlgrāvī aizturēts vīrietis, pie kura atrasts amfetamīns un marihuāna

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    6. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Valsts policija Facebook konts
    Rīgas reģiona pārvaldes Ziemeļu iecirknī tika saņemta informācija par iespējamu narkotisko vielu glabāšanu kādā adresē Vecmīlgrāvī. Tika uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 253. panta pirmās daļas par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu glabāšanu.

    Vakar, 5. janvārī, Rīgas Ziemeļu iecirkņa policisti, piesaistot arī kinologu ar suni, pārbaudīja saņemto informāciju un devās uz norādīto adresi. Tajā likumsargi sastapa un aizturēja 1976. gadā dzimušu vīrieti. Veicot kratīšanu vīrieša dzīvesvietā, kopumā tika atrastas un atsavinātas narkotiskās vielas – 230 gramu amfetamīna un 100 gramu marihuānas. Tāpat tika atrasti un izņemti naudas līdzekļi 2000 eiro apmērā.

    Aizturētais jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā un vairākkārt sodīts par narkotisko vielu nelikumīgu apriti. Vīrietis savu vainu izdarītajā atzīst un šobrīd atrodas īslaicīgās aizturēšanas izolatorā. Tāpat tiks lemts jautājums par drošības līdzekļa apcietinājums piemērošanu.

    Par vīrieša izdarīto likumā paredzēts sods – brīvības atņemšana uz laiku līdz trim gadiem vai īslaicīgu brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods un probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē