• Kristaps Strūbergs: Mana dzīve ir pilnībā izpostīta

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    21. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Klusēšanu pārtraucis Kristaps Strūbergs, kurš pērn tika apsūdzēts vardarbībā pret savu bērnu māti Mairitu.

    «Es klusēju gadu. Un pirms tam – klusēju daudzus gadus laulībā. Noskatoties šo video, ceru, jūs sapratīsiet, kāpēc klusēšana un sevis aizstāvēšana ievilkās. Es nevēlējos par to runāt, nevēlējos šo netīro veļu uzvelt uz jums. Bet saprotu, ka mana dzīve ir pilnībā izpostīta un, cenšoties visu sākt no jauna, man atkal viss tiek atņemts. Es jūtos kā idiots! Un tāds laikam esmu, jo ļāvu ar sevi šādi izrīkoties,» saka Strūbergs.

    Viņš vēlas atvainoties visiem, kuriem viņa klusēšana nodarīja pāri. Kristaps atklāj, ka šī gada laikā piedzīvojis daudz emociju un pārdzīvojumu. Sākot no domas par bērnu atņemšanu līdz cerībai, ka cilvēks mainīsies, un visu var nokārtot mierīgā ceļā. Domas par to, ka nav vēlmes un iespējas dzīvot.

    «Es naivi cerēju uz kaut ko visu laiku! Tam visam ir pienācis gals. Man vairs nav ne cerību, ne spēka klusēt, ne arī vēlmes klusēt! Ir jāsaprot, ka tas nav ļauns murgs, bet tā ir mana realitāte. Ilgi nevarēju saņemties to visu izstāstīt, bet, noskatoties ”Māmiņu kluba” sižetu, kurā kārtējo reizi tiku apmelnots, viņa izteicās, ka aiz mājas durvīm nevajag darīt to, par ko būtu jākaunas stāstīt. Tad nu, man nav kauns stāstīt patiesību,» skaidro mūziķis.

    Jau vēstījām, ka pērn daudzus pārsteidza grupas Singapūras satīns mūziķa Kristapa Strūberga sievas un divu bērnu mammas Mairitas publiskais paziņojums par vēlmi izrautos no vardarbīgām attiecībām.

    Tolaik LTV raidījuma Panorāma sižetā Mairita neslēpa – pirms nepilna mēneša vērsusies pēc palīdzības slimnīcā, kur konstatēts galvas sasitums.

    Palīdzība lūgta arī Valsts policijā, kas uz pāra dzīvesvietu par iespējamu vardarbību šajā gadā braukusi divreiz.

    «Ja no emocionālās vardarbības būtu redzami zilumi, es būtu viens liels staigājošs zilums,» toreiz sacīja viņa un neslēpa, ka pēc aiziešanas no vīra samilzušas naudas grūtības.

    «Situācija neapskaužama un palīdzība nekāda. Tāpēc es lūgšu, kas var, atbalstīt mani vismaz finansiāli,» pauda Mairita un publiskoja konta numuru. Tikmēr Strūbergs sievas teikto noliedza.

    «Nekad neesmu iesitis Mairitai, vēl jo vairāk – viņu kaut kā citādi fiziski ietekmējis,» uzsvēra viņš un noliedza arī to, ka nerūpējoties par bērniem. Abi atzina, ka attiecības turpmāk kārtos ar tiesas starpniecību.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē