• Vai krīze Grēviņu attiecībās?

    Attiecības
    Gita Vīksne
    9. septembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Kuluāros šovasar uzvirmojušas runas, ka dīdžeja un influenceres attiecības esot piemeklējusi krīze.

    Latvijas Radio 5 dīdžejs Toms Grēviņš un podkāsta Pa kluso veidotāja Laura Grēviņa ir precējušies astoņus gadus, abi audzina divus dēlus un vienmēr radījuši saticīga pāra iespaidu. Beidzamajos gados arī dīdžeja sieva kļuvusi populāra ar savām aktivitātēm virtuālajā vidē – veido savu podkāstu, dalās ar veselīgām receptēm un interesantiem ceļojuma stāstiem.

    Tomēr jau gadu pāris nav redzēts nedz kopā izejam sabiedrībā, nedz dalāmies ar kopējām bildēm no ģimenes ikdienas, kā tas bija ierasts senāk. Grēviņš ir aizrāvies ar skriešanu, un, ja senāk viņa sasniegumus maratonos vēroja un publiski atzīmēja arī viņa sieva, tad pagājušajā nedēļā viņš pats atainoja savus skriešanas piedzīvojumus Helsinkos.

    Jau pavasarī kuluāros sāka mēļot, ka Grēviņu attiecībās iestājies atsalums. Uz šādām aizdomām vedināja arī dažas Lauras atklāsmes sociālajos tīklos.

    «Daudz domāju par to, ka man ļoti nepatīk izlikties, bet vienlaikus ir grūti būt pašai,» pēc Grēviņu astotās kāzu gadadienas Instagram vēstīja Laura.

    «Pēdējā laikā gan ļoti daudz strādāju ar to, ka es varu būt, kas es vēlos, un izdarīt izvēles, kas var šķist pareizas tikai man. Apnicis baidīties, taisnoties, pielāgoties, atbilst kaut kādam citu iedomātam tēlam par mani,» viņa pauda.

    Arī savas 32. dzimšanas dienas priekšvakarā viņa dalījās pārdomās: «Šo gadu it kā pa jokam iesāku ar apņemšanos – dzīvot, nemēģinot kādam patikt. Nu, ja nu vienīgi sev pašai. Tagad, kad jau kādu laiku apzināti mēģinu mainīt sev līdz šim ierastos uzvedības un domāšanas modeļus, kas ilgtermiņā bijuši kaitīgi man pašai, varu pateikt, ka viegli tas nav.

    Nav viegli, jo tikai tagad apzinos, ka vienmēr esmu bijis ērtais cilvēks – tāds, kurš vispirms padomā par to, lai ērti un labi būtu līdzcilvēkiem, un tikai tad par sevi.

    Tāds, kurš labāk paklusēs un savas domas paturēs pie sevis, lai citi būtu apmierināti. Tagad mācos reizēm būt neērta citiem.»

    Sarunā ar PDz pagājušonedēļ Laura noliedza, ka viņi ar Tomu būtu pašķīrušies.

    «Tāpat kā daudziem, arī mums pandēmijas laikā gājis visādi. Taču mēs neesam šķīrušies! Neesam arī cilvēki, kas slēptu, ja tā notiktu,» sacīja viņa. Vaicāta, vai viņas publiskās atklāsmes saistītas ar notiekošo attiecībās, Laura sacīja: «Es šobrīd eju terapijā, un tai līdzi nāk arī dažādas pārdomas. Manas atziņas nav saistītas ar attiecībām ar Tomu. Un, ja kādā brīdī tā tomēr būs, droši vien pati to arī atklāšu.»

     

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    A post shared by lauragrevina (@lauragrevina)


    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē