• Kosmētikas zīmola Madara Cosmetics seja Līva Oliņa iemīlējusies vācu bobslejistā

    Attiecības
    Anastasija Kuzminova
    24. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Latviešu modele pagājušajā nedēļā atklāja, ka jau gadu ir kopā ar slavenu vācu bobslejistu, kurš nupat izcīnīja sudraba medaļu Pasaules čempionātā Altenbergā.

    Nesen latviešu modele publiskoja romantisku bildi no sniegotās Altenbergas. Izrādās, viņa jau gadu ir attiecības ar vācu bobslejistu Ēriku Franki. «Varbūt viņš ir tikko ieguvis sudrabu pasaules čempionātā, bet es pirms gada izvilku savas dzīves laimīgo lozi,» pavēstīja Līva, mīļi apskaudama sportistu.

    Pirms divām nedēļām viņš izcīnīja sudraba medaļu Vācijā Altenbergā pasaules čempionātā bobslejā un skeletonā. «Prieks par jūsu abu mūža uzvaru!» Līvu un Ēriku apsveica latviešu kamaniņu braucēja Ulla Zirne. Ar savu draugu Līva iepazinusies, veidojot reportāžas Starptautiskajai Bobsleja un skeletona federācijai (IBSF). 31 gadu vecais Ēriks ir slavens vācu sportists, kurš 2018. gada olimpiskajās spēlēs Phjončhanā izcīnīja sudraba medaļu bobsleja četriniekos.

    Jau Vecgada vakarā, atskatoties uz aizvadītā gada notikumiem, Ēriks atzinās: «Ticiet vai ne, bet 2020. gads, iespējams, bija labākais manā dzīvē.

    Es satiku Līvu, un, lai gan viņai blakus izskatos kā atkritumu maiss, esmu neiedomājami priecīgs par to, ka esam kopā.»

    Viņš pieminēja arī to, ka ir ļoti priecīgs vērot, kā viņa dēls aug par brīnišķīgu cilvēku. Pagājušajā nedēļā viņš atklāja, ka mīļotā sieviete Līva viņu lutina ar pankūkām svētdienu rītos.

    Modele Līva, kura daudziem zināma arī kā latviešu kosmētikas zīmola Madara reklāmas seja, iepriekš bija attiecībās ar Salāmu Hilālu, kurš darbojās kino un kultūras jomā. Abi kopā apmeklēja 72. starptautisko Kannu kinofestivālu.

    Pirms 12 gadiem Līva mija gredzenus ar mūziķa Ainara Mielava dēlu uzņēmēju Mārtiņu Mielavu, taču pēc triju gadu kopdzīves viņu ceļi šķīrās.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē