• Uzzini, ko Busulis, Andrejeva, Akuratere un citas slavenības grib saņemt Valentīndienā

    Slavenības
    Gita Vīksne
    14. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Kā iepriecināt mīļoto Valentīndienā? Ieskaties intīmos mīlestības dāvanu ieteikumos, kuros ar žurnālu «Privātā Dzīve» dalījušies Latvijā populāri ļaudis.

    Ieva Akurātere, dziedātāja —  īstais laiks saderināties

     

    «Ja neliela dāvana, tad divas biļetes uz kino vai koncertu, ielūgums kopā padejot kādā klubiņā. Ja lielāka, tad abonements uz skaistumkopšanas salonu ar pāra masāžu romantiskās noskaņās. Laba dāvana ir ceļojums, kurā doties divatā. Galu galā, laba dāvana var būt kopējs gājiens uz Zooloģisko dārzu vai vīrieša uzaicinājums uz pikniku pie dabas, kura laikā viņš negaidot nokrīt uz ceļa un pasniedz sievietei saderināšanās gredzenu. Svarīgākais, lai dāvanu var baudīt kopā ar dāvinātāju.»

    Juris Kulakovs, komponists — sievietes, dāviniet mums pašas sevi!

     

     

    «Nesen izlasīju, ka visvērtīgākais, ko mēs viens otram varam uzdāvināt, ir savs laiks. Attiecīgi sievietes droši vīriešiem var dāvināt pašas sevi. Jo īpaši situācijās, kad otram cilvēkam nekā īsti netrūkst. Ja zina, kādas ir apdāvināmā iemīļotās smaržas, var uzdāvināt arī tās, jo šādas lietiņas saimniecībā vienmēr noder. Man nepatīk dažādi mākslīgi organizēti pasākumi ar došanos kaut kur. Mani neuzrunā romantiskās pastaigas gar jūru. Tā vietā daudz vairāk es priecājos par mierīgām kopā pavadītām brīvdienām mājās.»

    Aija Andrejeva, dziedātāja — nav ne vainas pastaigai mežā

     

    «Man liekas, ka šajos svētkos otram ir jādāvina notikumi. Vismaz man patīk citiem dāvināt tieši tos. Tas var būt izteiksmīgi norunāts dzejolis, paša nodziedāta dziesma vai nesteidzīga pastaiga mežā. Der arī biļetes uz kādu pasākumu, piemēram, manu koncertu 6. jūnijā Siguldas pilsdrupu estrādē. Pati neesmu liela Valentīna dienas fane, manī vairāk rezonē tulpīšu svētki. Šogad 14. februāri pavadīšu kopā ar faniem – mēs dosimies uz Siguldu.»

    Intars Busulis, mūziķis — noderētu zeķu pāris un apenītes

     

    «Vīrietim jau nevajag daudz. Ja, protams, viņš ir kārtīgs vīrietis, pietiek ar niekiem. Mazliet uzmanības, kāda mīļāk pateikta vārda vai ciešāka apskāviena. Arī kāds zeķu pāris un apenītes vienmēr noderēs, jo caurumi šajos apģērba gabalos parādās ļoti ātri. Valentīndienu neizjūtu. Man šķiet, ka šie svētki ir ienākuši Latvijā, nepaprasot mūsu atļauju. Tad jau Sieviešu diena vai Māmiņdiena man ir daudz tuvāki. Bet vispār – jo vairāk svētku, kuros var sveikt mūsu skaistās meitenes, jo labāk.»

    Dināra Rudāne, dziedātāja —  Grib briljantus un kosmētiku

     

    «Attiecībā uz mani vienmēr nostrādā kaut kas spīdīgs – tas var būt gan no Swarovski, gan arī Tiffany&Co. Tāpat sievietei vienmēr noder kosmētika, kāds aksesuārs, piemēram, soma. Tai gan jābūt slavena zīmola somai, kādu citas dāmas Latvijā nevar atļauties. Varbūt ne man, jo es uztaisīt nadziņus dodos reizi pusgadā, taču laba dāvana Valentīndienā varētu būt dāvanu karte uz iecienītu manikīra salonu. Skaists pārsteigums ir arī ar kurjeru atsūtīti ziedi.

    Noteikti nevajag dāvināt sporta zāles abonementu, jo tas izskatās pēc slēpta mājiena notievēt.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē