• Uzņēmēja Dana Bela par tipiskākajām “perfekto mammu” kļūdām

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    16. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Stājoties laulībā, brīdī, kad ir baltā kleita un vispārēja eiforija, ikkatrs tic, ka tas notiks vienu reizi mūžā, un būs ilgi un laimīgi, līdz nāve jūs šķirs.

    Taču dzīves laikā dažkārt nākas saprast, ka jums kopīgi ejamais ceļa posms ir beidzies, un lai atrastu īsto sevi un dotos tālāk, labākais lēmums ir to darīt katram atsevišķi. Tieši tā noticis ar uzņēmēju, zīmola “Wild Spirit” radītāju Danu Belu, kura ar savu stāstu piekritusi dalīties “STV Pirmā!” raidījumā “Māmiņu klubs”.

    “Es biju tik ļoti ierakusies tajā perfektās sievas un mammas lomā, ka visa tā dzīves garša, visa dzirksteļojošā enerģija bija pilnīgi pazudušas, es biju savā zemākajā punktā.

    Tā turpinājās ilgi – no dēla piedzimšanas līdz viņa deviņu, desmit gadu vecumam. Es tik ļoti vēlējos būt perfekta, visiem izpatikt un pakalpot, ka pazaudēju pati sevi.

    Man likās, ka partneris, ka apkārtējie mani kā sievieti nenovērtē, bet patiesībā visa cēlonis bija manī pašā – pirmkārt jau es biju tā, kas pati sevi “noraka”, nenovērtēja un kļuva īgna” – saka pievilcīgā un smaidā starojošā uzņēmēja, kura nu savās jaunajās attiecībās ir ņēmusi vērā iepriekš pieļautās kļūdas.

    Kādas ir tipiskākās “perfekto mammu” kļūdas, un kāds ceļš cilvēkam ejams, lai pa īstam sajustu pats sevi un dzīves garšu – skatieties šajā video!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē