• Uzdarbojas viltus čigānu karaliene?

    Izklaide
    Gita Vīksne
    27. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: ZDEVNIECĪBAS ŽURNĀLS SANTA ARHĪVA, FACEBOOK, INSTAGRAM
    «Kopš šķiršanās mēs nekontaktējamies,» saka Latvijā savulaik populārās grupas Riči solista bijusī draudzene. Septembra sākumā cits grupas dalībnieks savā un Ritvara vārdā izplatīja paziņojumu, ka Anna piesavinājusies grupas laurus un maldina tās fanus.

    Septembra sākumā grupas Riči dalībnieks Kaspars Pudniks publiski paziņoja, ka romu tautības dziedātāja Ritvara Sunīša bijusī draudzene cenšas iedzīvoties uz grupas rēķina.

    Viņa esot paziņojusi sevi par čigānu karalieni un nu, izmantojot grupas vārdu, tirgojot biļetes uz saviem koncertiem.

    Trauksmi pirmais esot cēlis tieši Ritvars, kurš patlaban mājo Somijā. Viņš nakts vidū piezvanījis Pudnikam un sūdzējies par Annas nekaunību. Sazināties ar pašu Ritvaru PDz neizdevās.

    Taču Anna labprāt pauž viedokli par notikušo: «Kasparam patīk taisīt skandālus. Es neticu, ka Ritvars patiešām viņam zvanīja. Pirmkārt, Ritvars nedraudzējas ar Kasparu, otrkārt, koncertu sakarā viņš vienmēr zvanīja producentam Viktoram Praprasam. Tieši Viktors, lietuviešu producents, ar kuru sadarbojos trīs gadus, arī veidoja koncerta Čigānu karaliene aprakstu. Tā kā sākumā bija doma, ka Ritvars tajā piedalīsies, aprakstā bija iekļauta arī grupa Riči.» Taču Ritvara plāni esot mainījušies, un viņa vārds no reklāmām izņemts. «Ritvars dzīvo Somijā, kur viņam ir jauna ģimene. Iespējams, viņam vienkārši nav izdevīgi braukt uz koncertiem Latvijā,» spriež Dribas.

     «Es par viņu neko nezinu. Uzskatu, ka bijušais draugs ir tikai bijušais draugs un nekāda draudzība vairs nevar būt. Turklāt kā gan man varētu interesēt vīrietis, kuram ir sieva un bērns?» teic Anna.

    Viņas un Sunīša mīla ilga septiņus gadus, bet pagājušajā pavasarī abi nolēma iet katrs uz savu pusi.

    Piebilde, ka koncerts būs veltīts grupas Riči uz skatuves pavadītajiem 20 gadiem, viņasprāt, arī nav melīga. Kopā ar Annu un citiem uz skatuves kāps Agris Ričs. «Agris ir no Riču ģimenes, viņš kopā ar Rinaldo uz skatuves ir no agras bērnības,» atgādina Anna. Tāpat arī Pudnika pārmetumi, ka Anna sevi nevar saukt par čigānu karalieni, esot nepamatoti. «Pirms trim mēnešiem nodibināju uzņēmumu A & A Imperial. No ziediem un saldumiem izgatavoju dāvanas īpašās kārbiņās,» lepni paziņo Anna. «Uzņēmuma logo, kuru esmu izdomājusi pati, ir redzams karalienes kronis.

    Karalieņu tēma man šobrīd ir ļoti aktuāla.

    Tāpēc arī koncertā būšu karaliene. Pēc tautības gan neesmu čigāniete, esmu krieviete. Čigānu karaliene būšu tikai uz skatuves,» skaidro viņa.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē