• «Ulubele» vadītāja par Agritas suņa situāciju: Cilvēku bezatbildība, egoisms un stulbums

    Daba un dzīvnieki
    Santa.lv
    Santa.lv
    2. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Lielu sabiedrības rezonansi raisījusi Agritas Bindres rīcība realitātes šovā «Ģimene burkā», pieņemot lēmumu atdot savu mīluli Mailo jauniem saimniekiem.

    Jelgavas biedrības «Ķepa ķepā» vadītāja Gundega Bidere par notikušo ir sarūgtināta, taču atzīst, ka kopīgiem spēkiem mums ir iespēja to aktualizēt un veicināt pareizas darbības.

    «Problēma Latvijā ir ļoti aktuāla. Paldies medijam un kanālam, ka tā tiks celta gaismā. Esam atvērti uz kopīgu sadarbību!»

    Savu komentāru par redzēto pauda arī dzīvnieku patversmes «Ulubele» vadītāja Ilze Džonsone.

    «Sirdi plosošs TV stāsts par cilvēku bezatbildību, egosimu un stulbumu. Diemžēl šis nav izņēmuma gadījums. Ar šādu cilvēku attieksmi pret dzīvniekiem patversmes saskaras ļoti bieži. Mailo turēšana pie ķēdes ir 21. gadsimta normatīvi Latvijā, tātad nodevība pret suni ir likumīga.»

    «Tomēr ikviens, kam krūtīs ir sirds, izjūt, cik šis viss ir cietsirdīgi un pat infantili no pieaugušo puses gan attieksmē, gan rīcībā. Dzīvē situācijas mēdz būt dažādas. Ir reizes, kad diemžēl saimnieks un viņa dzīvnieks nevar palikt kopā, tad vajadzētu vispirms sazināties ar dzīvnieka audzētāju, no kura mīlulis ir ņemts vai ar patversmi, no kuras dzīvnieks ir adoptēts. Tā būtu pareiza rīcība jebkurā situācijā!»

    Pieejamā informācija liecina, ka Mailo šobrīd atrodas Jelgavas dzīvnieku biedrības «Ķepa ķepā» drošajās rokās. Kopīgi sunītim meklēsim jaunas mājas un mīlošu ģimeni.

    Paldies biedrībai par iesaisti!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē