• Ufo svin 55. jubileju un atklāj jocīgākās dāvanas, kādas saņēmis

    Sabiedrība
    Gita Vīksne
    4. septembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO IZDEVNIECĪBAS ŽURNĀLS SANTA ARHĪVA
    «Ģimenes lokā ieturēšu svētku vakariņas,» īsi pirms savas 55. jubilejas PDz atklāja dīdžejs. Vērienīgāka ballīte tiekot plānota vēlāk.

    «Mūsu ģimenē nav ierasts braukt citam pie cita ar baigajām dāvanām. Katrs atved groziņu ar uzkodām un vēl kādu pudelīti, kas pasākuma gaitā draudzīgi tiek iztukšota,» stāsta Kaspars.

    «Man patīk vienkāršas lietas. Neesmu no tiem, kas alkst eksperimentēt ar indiešu vai Taizemes virtuvi. Esmu par klasiskām vērtībām, man garšo vecās labās latviešu karbonādes,» saka viņš.

    «Būšu priecīgs par katru, kas mani vienkārši apsveiks, bet neapvainošos arī uz tiem, kas neatcerēsies. Arī es pats dažkārt aizmirstu kādu apsveikt. Dzimšanas dienas datumus zinu tikai pašiem tuvākajiem. Paldies Dievam, ka ir feisbuks, kas katru rītu pasaka priekšā, kurus šajā dienā vajag apsveikt.

    Neuzskatu, ka sūtīt virtuālu apsveikumu būtu slikti.

    Ja visi sveicēji man jubilejas dienā zvanītu, tad man telefons būtu jāizslēdz, jo tas zvanītu vienā laidā.»

    Kaspars atzīstas – nojauš, ka mājinieki viņam pusapaļajā jubilejā gatavo kādu pārsteigumu.

    «Ko tieši, uzzināšu dzimšanas dienā,» saka viņš. Pārsteigumi un jautras dāvanas gan dīdžejam patīkot. «Jo jautrāka dāvana, jo ilgāk paliek atmiņā. Brālēns reiz man uzdāvināja no biezas stieples izlocītus ratus A3 lapas lielumā, kuros varot ielikt pudeli. Man mājās ir plaukts, kur lieku šādas jautras dāvanas. Brālēna dāvanu esmu licis lietā. Ikreiz, kad vajag jautri noformēt galdu, uzlieku uz tā ratus.

    Atceros arī kādu Jāņa Jubalta dāvanu. Mani bērni tobrīd vēl bija mazi, un viņš uzdāvināja mums absolūti stulbas elektriskās bungas ar krāsainām pogām.

    Tās visu laiku skanēja! Ja tādas iedod bērniem, nekas briesmīgāks nevar būt. Bērni tās nemitīgi spaida. Gluži kā ar muzikālajām grāmatām – bērni tās klausās nedēļu no vietas, un tu jau arī nevari viņiem uzreiz atņemt dāvanu. Jubalta bungas pa laimi beigās mistiski pazuda. Ja gribat pačakarēt draugu, šāda dāvana būs ļoti laba!» smejoties iesaka Kaspars.

    Savukārt vērtīgākā dāvana, ko Ufo jebkad saņēmis, bija auto. «To mums ar meitu uzdāvināja draugi pirms kādiem desmit gadiem. Tas ir vecs žigulītis. Kad gribējām iziet ikgadējo apskati, atklājās, ka tas nav iespējams. Mašīnai bija uzlikts liegums. Iepriekšējais īpašnieks bija ticis pie naudas sodiem. Tāpēc žigulītis palika stāvam aiz šķūņa…»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē