• TV ziņu moderatore Kristīne Komarovska piecas dienas badojas Igaunijā

    Uzturs un diētas
    Anastasija Kuzminova
    9. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Latvijas Televīzijas kultūras ziņu moderatore izaicināja savu ķermeni, badojoties Igaunijas spa.

    Atvaļinājumā Kristīne nolēma atpūtināt un palutināt savu ķermeni. Tas pēc antibiotiku kursa un homeopātiskām zālēm – 18 tabletēm katru dienu – bija patiešām nepieciešams.

    Viss sākās ar to, ka maijā Kristīnei tika atklāta Laimas slimība. «Šķita, ka esmu saaukstējusies – bija liels bezspēks un temperatūra, bet Covid-19 analīzes bija negatīvas. Ģimenes ārsts, ieraugot pleķi uz manas kājas, uzreiz saprata – tā ir ērču pārnēsātā Laimas slimība,» PDz stāsta Kristīne. Dodoties uz Loodus BioSPA Igaunijā, viņa cerēja, ka ārstnieciskais gavēnis palīdzēs mazināt arī slimības sekas. Kristīni uzrunāja badošanās – fastinga – piesolītie labumi: ādas un smadzeņu darbības uzlabošanās, kā arī iespēja zaudēt lieko svaru.

    «Cena ir ļoti pievilcīga – no 79 eiro dienā par to, ka tu neko neēd,» pasmaida viņa, piebilstot – cenā iekļautas arī speciālistu konsultācijas, dažādas ķermeņa procedūras, baseins un pirts.

    Badošanās Kristīnei ir jau zināma, jo savulaik viņa mēģinājusi to darīt mājās, un veicās gluži labi. Tomēr ķermeņa attīrīšanas laikā šoreiz gājis kā pa kalniem, un viņa sapņojusi par makaroniem ar saldā krējuma mērcīti. «Kad man nedod ēst, kļūstu par drāmas karalieni,» neslēpj Kristīne. Taču viņa turpināja pārtikt no ūdens, tējām un skābekļa kokteiļiem. Divreiz dienā bija zarnu attīrīšanas procedūra, vismaz trīs stundas tika veltītas sportam – nūjošanai. 

    Pēc šīs kūres Kristīne zaudēja trīsarpus kilogramu svara, juta enerģijas pieplūdumu un pamanīja, ka uzlabojies ādas stāvoklis. «Sevis pārvarēšana ļoti iedvesmo, iemāca kļūt izturīgākam. Tu apzinies, ka pēc piecām badošanās dienām vari vēl. Baigais kosmoss! Iepriekš varēju sevi pažēlot un apēst kūciņu, bet tagad šķiet – kādēļ sevi jāžēlo, ēdot cukuru?» atzīstas viņa. Tagad ēšanas paradumi esot mainījušies – Kristīne atteicās no laktozi un glutēnu saturošiem produktiem.

    «Esmu jaunu garšu meklējumos. Izrādās, ir bezlaktozes mocarella un feta! Man tā ir jauna pasaule. Esmu izmēģinājusi sojas produktus, bet man tie negaršo,» atklāj viņa.

    Tagad Kristīne reizi nedēļā pārtiek no ūdens, ļaujot ķermenim piedzīvot šūnu aktīvu atjaunošanās procesu.

    Savos atklājumos viņa aktīvi dalās speciāli šim mērķim izveidotā Instagram profilā, un viņai jau ir ap 400 sekotāju. Profila abonēšanas maksa mēnesī ir pieci eiro. «Kad daudz laika un naudas investē veselības izpētē un dalies ar to, domāju, ir normāli par šo informāciju prasīt naudu,» skaidro viņa un piebilst – no gūtās peļņas maksā nodokļus.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē