• TV šovs vairs neturpinās sadarbību ar Agritas ģimeni: Mēs visi kļūdāmies

    Kino un TV
    Santa.lv
    Santa.lv
    5. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Ģimeņu attiecību realitātes raidījums «Ģimene burkā» pagājušajā nedēļā izpelnījās plašu sabiedrības rezonansi. Tas bija saistīts ar Bindru ģimenes lēmumu, atstāt mīluli Mailo jaunajiem saimniekiem. Redzētie raidījuma kadri skatītāju vidū raisīja dusmas un sašutumu par mājdzīvnieka likteni un jaunajiem dzīves apstākļiem, kas pēc ekspertu domām nebija labvēlīgi. Ņemot vērā visus minētos apstākļus, kanāls 360TV pārtrauc sadarbību ar Bindru ģimeni.

    Situāciju komentē raidījuma veidotāji:

    «Esošie apstākļi ikvienam no mums bija modinātājzvans, pamosties no sev tik ierastajiem burbuļiem un paskatīties arī uz ēnas pusēm, kas mūsu sabiedrībā ir ik uz soļa. Lai arī bieži noliedzam, tomēr ir jāatzīst, ka Bindru ģimene ir sabiedrības spogulis uz problēmu, kura Latvijā ir bijusi jau ilgu laiku pirms redzātajiem kadriem.»

    «Mūsu kanāla viena no vērtībām ir atbildība, tāpēc mēs kā medijs uzņemamies līdzatbildību notikušajā situācijā, taču skaidri varam teikt, ka neesam vienaldzīgi un iestājamies par šo problēmu. Katra medija misija ir palīdzēt sabiedrībai parādīt arī ēnas puses, kuras veido rezonansi un diskusiju. Šajā situācijā novērojām, cik mums kā sabiedrībai ir svarīga kritiskā domāšana un spēja objektīvi risināt sasāpējušos jautājumus. Raidījumā «Ģimene burkā» redzētie skati un situācija ir liela mācību stunda ikvienam no mums, ka atbildība ir jāuzņemas, neatkarīgi no situācijas.»

    «Mūsu 360TV kanāla vērtības un misija ietver atbildību pret sabiedrību un līdzcilvēkiem, kas iekļauj arī rūpes pret mājdzīvniekiem.

    Ar šo mēs atvadāmies no mūsu dalībniekiem Bindru ģimenes. Mēs visi kļūdāmies un par savām kļūdām pēc tam maksājam.

    Paldies, ka esam aktīvi un iesaistāmies kā sabiedrība problēmu risināšanā, bet šo aktīvo iniciatīvu, lūdzu, pēc tam nepārnesam agresijā pret cilvēkiem, īpaši nepilngadīgajiem.

    Šovakar, raidījumā «Ģimene burkā», skatītājiem būs iespēja redzēt, kas notika, kad Agrita devās uz biedrību «Ķepa ķepā» un uzzināt, kā pareizi rīkoties, ja esi nonācis situācijā, kad ģimenes mīlulim ir jāatrod jaunas mājas. Šī būs pēdējā sērija, kad TV ekrānos būs redzama Bindru ģimene. Šobrīd Mailo atrodas gādīgās rokās un ir uzsākts darbs ar kinologu, lai pēc iespējas ātrāk mājdzīvnieks varētu atrast sev drošas mājas un mīlošu ģimeni.»

    «Lai arī caur grūtu un sāpīgu pieredzi problēma tiek atspuguļota, esam pateicīgi, ka tā radījusi diskusiju dažādos burbuļos un ceram, ka šādas situācijas vairs neatkārtosies,» norāda TV raidījuma veidotāji.

     

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē