• TV raidījumu vadītāja Jeļena Gricuka iegulda dārgmetālos un kriptovalūtā: Man patīk adrenalīns!

    Akcijas
    Anastasija Kuzminova
    9. jūnijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64, NO PRIVĀTĀ ARHĪVA, EKRĀNUZŅĒMUMS
    Efektīgā TV raidījumu vadītāja, jūsmojot par paziņu veiksmes stāstiem, daļu iekrājumu ieguldījusi akciju tirgos un gatavojas dalīties pieredzē, kā tikt pie peļņas.

    «Pandēmijas ieviesto ierobežojumu dēļ manā raidījumu vadītājas un producentes karjerā sākās krīze – brīvā laika kļuva pārpārēm, bet ienākumi samazinājās. Sēdēt mājās, neko nedarot, man galīgi nepatīk, tā nu sāku domāt, ar ko sevi nodarbināt. Draudzenes iedrošināta, pusgadu pastudējusi literatūru iesācējiem, pakonsultējusies ar finansistiem, nolēmu izmēģināt, ko nozīmē pelnīt ar akciju cenu svārstībām,» PDz stāsta Jeļena Gricuka.

    Daiļava pēc izglītības ir filoloģe un ekonomiku mācījusies vien skolā. «Neteikšu, ka uzreiz sapratu, ko nozīmē birža, tāpēc sākumam pamēģināju ar nelielu summu – tūkstoti eiro. Nopirku akcijas uzņēmumos, kas nodarbojas ar dārgmetāliem un kriptovalūtu. Arī mani darījumi pagaidām nav lieli, bet ieguldītās naudas vērtība ir pieaugusi par 15–20 procentiem,» PDz atklāj Gricuka.

    To, ka ieguldīto naudu viņa varētu arī zaudēt, Jeļena apzinās. «Bet man patīk adrenalīns! Turklāt šīs summas nav miljoni… Tas ir eksperiments,» teic viņa.

    Šajā eksperimentā viņai esot arī palīgs – kāds amerikāņu brokeris, kuru TV raidījumu vadītāja algo.

    «Viņš sēž pie datora un pērk vai pārdod to, ko es saku. Tagad mans rīts sākas ar ziņām, jo akciju pieaugums vai kritums ir saistīts ar pasaulē notiekošo,» stāsta Jeļena.

    Pats galvenais, ko viņa sapratusi par biržām, – tā ir īstā vieta cilvēkiem, kuriem patīk asākas izjūtas. «Mēdz būt nervus kutinošas situācijas, bet arī no tā nevajag baidīties. Svarīgākais – akcijās neieguldīt visu naudu, mazliet var riskēt,» ir pārliecināta viņa.

    Ar savu pieredzi viņa drīzumā dalīšoties arī savā YouTube kanālā.

    «Izglītošu tādus iesācējus, kāda pati biju pirms aptuveni gada. Zinu, ka daudziem šķiet interesants šāds pelnīšanas veids, bet nav saprotams, kā tur viss notiek. Manas pamācības būs par velti, bet nesolu, ka nedēļu pēc manu padomu uzklausīšanas kāds pamodīsies bagāts. Ceru – būs kādam interesanti, kā TV raidījumu vadītāja sevi realizējusi akciju tirgos. Es atklāšu savu pieredzi, bet nekonsultēšu. Gribas, lai cilvēks pats pieņem lēmumus,» norāda viņa.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē