• Trevisa Skota koncertā dzīvību zaudē 8 cilvēki – no repera pieprasa miljonu

    Ārzemēs
    Inese Mizovska
    30. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Wikimedia
    Traģiski beidzās mūzikas festivāls Astroworld Hjūstonā, un šajā skandālā iesaistītas arī māsas Kardašjanas. Kailijas dzīvesbiedra repera Trevisa Skota uzstāšanās laikā astoņi cilvēki zaudēja dzīvību.

    Uz festivāla atklāšanas koncertu 5. novembrī bija sapulcējušies ap 50 000 ļaužu. Sākās nekontrolējama drūzmēšanās pie skatuves, un tās laikā astoņi cilvēki zaudēja dzīvību. 17 apmeklētāji guva nopietnus ievainojumus un tika nogādāti slimnīcā.

    Treviss nācis klajā ar paziņojumu, ka sadarbojas ar Hjūstonas policiju, jūt līdzi bojāgājušo ģimenēm un gatavs tās atbalstīt – apmaksās bēres un psiholoģisko palīdzību ikvienam, kurš cietis šajā pasākumā. 

    Neklusēja arī viņa mīļotā sieviete – realitātes šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas māsa Kailija Dženere, kura šobrīd ir otrās atvases gaidībās un arī bija šajā pasākumā.

    «Mēs ar Trevisu esam satriekti. Domās un lūgšanās esmu kopā ar visiem, kas zaudēja dzīvību, tika ievainoti vai jebkādi cieta šajos notikumos. Un arī ar Trevisu, kuram ļoti rūp viņa fani,» tviterī ierakstīja Dženere.

    Mūziķa fani ir nikni par to, ka šīs nelaimes laikā koncerts netika apstādināts un turpinājās repera uzstāšanās filmēšana. Kāds no cietušajiem pat vērsies tiesā, pieprasot miljons eiro lielu kompensāciju, jo nekārtību laikā Treviss neesot apstādinājis koncertu, lai gan fani klieguši un lūgušies, lai viņš to dara.

    «Par nāves gadījumiem uzzinājām tikai pēc šova. Citādi mēs nekad mūžā nebūtu turpinājuši filmēt,» taisnojās Dženere.

    Dusmu lavīna šajās dienās vēlās arī pār viņas māsu Kendalu, jo vēl pāris dienu viņas Instagram bija skatāms festivālā tapis foto, kurā modele smaida un malko kokteili.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē