• Traģisks notikums licis Arnim Blodonam mainīt domas par vakcināciju

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    25. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Moto žurnālists Arnis Blodons atklājis, ka viņam pazīstami cilvēki saskārušies ar dažādām veselības likstām, kas saistītas ar Covid-19 vīrusu. Dažiem saslimšana bijusi nāvējoša. Šī pieredze likusi viņam mainīt uzskatus par vakcināciju.

    «Man daudzi ir jautājuši, kā es tās savas domas par potēšanos esmu mainījis. Pašā sākumā visi tā nedaudz smīkņāja – mani ģimenē sauca par trampistu.

    “Es arī tā īsti neticēju, jo man likās, ka Covid-19 tāda gripa vien ir. Domāju – potēsies vai nepotēsies, tas īsti daudz nelīdzēs. Bet tad notika izmaiņas, tādas diezgan traģiskas izmaiņas,” stāsta Arnis.

    Žurnālists atklāj, ka vīruss laupījis dzīvību viņa labākajam draugam Rolandam. Tāpat arī sievas ģimenē vīrusu smagi izslimojuši abi brāļi. Vēlāk nomiris arī kāds sievas radinieks, kurš bijis nedaudz vecāks par viņu.

    «Un pavisam nesen arī viens mans bērnības draugs, kurš bija piecus gadus jaunāks par mani, nomira no Covid-19. Viņš nebija vakcinējies. Pēc saslimšanas viņu viņsaulē aizsauca divu trīs nedēļu laikā.»

    «Apkārt notiekošais mani ir pārliecinājis, ka vajag potēties. Es vēl gribu padzīvot. Gribu pabraukt ar moci, būt kopā ar ģimeni, gribu arī pastrādāt, pasportot. Ja man jautā par pašsajūtu pēc potēšanās, tad vairāk vai mazāk es jutos OK. Bija gan sagurums pēc otrās potes kādu nedēļu. Pēc darba vajadzēja pagulēt, bet šobrīd es jau eju sportot.»

    “Savu izvēli jūs izdarīsiet paši, bet mans ieteikums jeb mana pieredze ir tāda, ka nav vērts iespringt un lēkt pa gaisu, bet aiziet, izdarīt un dzīvot tālāk,” manavakcina.lv kontā ievietoto video pabeidz Blodons.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē