• Topmodele Ieva Lagūna piedāvā apmesties savā piejūras namiņā

    Sabiedrība
    Gita Vīksne
    24. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Pēc atgriešanās Latvijā pasaulslavenā modele un Victorias’s Secret eņģelis iekārtojusi stilīgu māju Jūrmalā, kur labprāt uzņem viesus no Latvijas un ārzemēm.

    «Tā ir mana šā brīža nodarbošanās – izveidot telpu, radīt māju sajūtu. Tas mani fascinē. Īpašumus, kurus iegādājos, pati iekārtoju un tad izīrēju Airbnb platformā,» žurnāla SANTA janvāra numurā atklāj modele Ieva Lagūna. «Šeit var dzīvot cilvēki, kurus nepazīstu: mana māja ir vaļā, es uzticos cilvēkiem un šādi nododu savu mīlestību. Viņi var baudīt mieru, sēdēt ārā baļļā un skatīties zvaigznēs, aiziet līdz jūrai un pilnībā relaksēties,» stāsta Ieva.

    Saldū dzimusī skaistule daudzus gadus bija viena no veiksmīgākajām latviešu modelēm pasaulē, viņa piedalījusies tādu zīmolu kā Dolce&Gabbana, Versace, Chanel, Valentino, Burberry modes skatēs, kā arī bija slavenā veļas zīmola Victorias’s Secret eņģelis – reklāmas seja.

    Pirms četriem gadiem viņa atgriezās Latvijā, un tagad sapņo izveidot īpašu garīgās prakses centru, kur cilvēki varētu nodarboties ar jogu, meditāciju, holotropo jeb atdzimšanas elpošanu un aromterapiju. Pirmo soli ceļā uz to viņa jau spērusi – ikvienam piedāvā iespēju relaksēties savā mājā Ragakāpas dabas parka priežu mežā Jūrmalā.

    Kā noskaidroja PDz, 80 kvadrātmetru plašā pludmales māja ar skaistu terasi, iekoptu dārzu un baļļu pagalmā atrodas vien 15 minūšu gājiena attālumā no Buļļuciema pludmales.

    Mājai ir individuāli veidots interjers un mēbeļu dizains, kurā izmantoti tikai dabiski materiāli.

    Ir ozolkoka parketa grīdas, akmens izlietnes, lina tekstilizstrādājumi, vilnas un džutas paklāji, unikālas masīvkoka mēbeles, kuru apdarei izmantota senā japāņu Shou Sugi Ban koka dedzināšanas tehnika. Mājā ir divas guļamistabas un trīs gultas, virtuve un vannasistaba. Topmodele ir četrus gadus veca dēla māte, un viņa īpaši padomājusi arī par bērniem – mājā ir gan bērnu gultiņa un pārtinamais galds, gan rotaļlietas un grāmatas, kā arī bērnu trauki.

    «Esmu absolūta dabas mīļotāja!» par sevi Airbnb platformā saka Ieva. «Esmu arī piedzīvojumu kāra, aktīva un komunikabla ceļotāja. Man patīk iepazīties ar jauniem cilvēkiem, un esmu ļoti pateicīga par katru dienu un to, ko tā sniedz.

    Man patīk atrasties kustībā, un ceļojot arī pati daudz labāk izvēlos apmesties mājā, nevis viesnīcā,» atzīst Ieva.

    Viesi, kas jau paguvuši viesoties Lagūnas mājā pagājušā gada augustā un septembrī, atstājuši pozitīvas atsauksmes. Viena nakts pasaulslavenās latviešu modeles mājā maksā no 153 eiro darbdienās līdz 190 eiro brīvdienās.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē