• Tetovētāja Sofija Valtere: Bēgu no sava vīra un avarēju…

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    29. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Simpātiskajai tetovētājai Sofijai Valterei, kura pašmāju TV šovu skatītājus nošokējusi, demonstrējot savas elfa austiņas un pāršķelto mēli, izrādās, ir arī ārkārtīgi neparasts iepazīšanās stāsts ar viņas tagadējo vīru. To noklausoties, jūs droši vien teiksit – nē, tā notiek tikai vācu romantiskajās filmās.

    Kā atklāj brīvdomīgā meitene STV Pirmā! sarunu šovā “Kad viņas satiekas”, šis notikums esot vistīrākā patiesība.

    “Mans pirmais vīrs bija par mani 20 gadus vecāks, un viņam bija tieksme mani nemitīgi pamācīt, audzināt, kontrolēt. Viņš bija tāds alfa tēviņa tips – nekādi neizrāda sievietei, ka mīl un viņa viņam ir vajadzīga, taču projām arī nelaiž. Beidzās viss ar to, ka man nācās no viņa bēgt burtiskā nozīmē. Es traucos ar automašīnu un ieskrēju grāvī…

    Tas vīrietis, kurš pienāca klāt, pajautāja, vai viss kārtībā, piedāvāja palīdzību .. Lūk, tā man tiešām bija mīlestība no pirmā acu skata!”

    Teiciens, ka no vilka bēgot uz lāci var trāpīt, šoreiz nebūs vietā – ar savu tagadējo vīru, kurš, starp citu, ir sešus gadus jaunāks par Sofiju, viņa kopā ir laimīga un ir atguvusi ticību vīriešu dzimumam kā tādam.

    Taču ar greizsirdīgo bijušo vīru arī nebija tik vienkārši. Kādu aizvainota pusaudža cienīgu gājienu izstrādāja šis gados nobriedušais vīrietis, uzzināsit, noskatoties šo video!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē