• Tatjana Taurena: Gudri ļaudis šobrīd iegulda kažokādās

    Stils
    Anastasija Kuzminova
    23. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook
    Kažokādu izstrādājumu salona īpašniece Tatjana Taurena jau 12 gadu darbojas šajā biznesā un atzīst – kažokzvēru audzēšanas Latvijā iespējamais aizliegums viņas biznesu tieši neskars.

    Kažokādu izstrādājumu salona īpašniece Tatjana Taurena jau 12 gadu darbojas šajā biznesā un atzīst – kažokzvēru audzēšanas Latvijā iespējamais aizliegums viņas biznesu tieši neskars. Tatjana iepērk jau gatavus kažokus itāļu fabrikās. «No biznesa viedokļa, tas nav labi, ka Latvijā varētu slēgt kažokzvēru fermas, cietīs gan kažokādu pārdevēji, gan viņu darbinieki,» uzskata viņa.

    «Taču zinu, ka pasaulē kažokādu cenas tikai pieaugs, jo izejvielu kļūst mazāk. Gudri ļaudis šobrīd iegulda kažokādās, un nākotnē tās kļūs par īstu luksusa lietu. Tādēļ ir pēdējais laiks nopirktu sen kārotu kažoku, kamēr vēl ir liela izvēle.»

    Tatjana pamanījusi, ka pirms kāda laika jau bijusi tendence atteikties no kažokādām, bet tad tās pamazām atgriezušās modes apritē. «Bagāti ļaudis par vairākiem tūkstošiem sāka pirkt pasaulslavenu zīmolu dūnu mēteļus, bet tagad Instagram atkal redzu sabiedrības dāmas un influenceres dabiskajās kažokādās.

    Turklāt mākslīgie materiāli atšķirībā no dabiskiem vidē sadalās ilgi, un to izgatavošana ir lielāks posts videi. Un cik ētiski ir aizliegt kažokādas, bet turpināt sēdēt ādas dīvānos un auto sēdekļos, nēsāt ādas somiņas un zābakus? Ja ir tāds zaļais kurss, tad vajag aizliegt visu veidu ādas izstrādājumu izmantošanu,» spriež Tatjana.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē