• Tatjana Mackeviča par cīņu ar Covid-19: Domās jau atvadījos no dzīves…

    Sabiedrība
    Anastasija Kuzminova
    30. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Privātais arhīvs un Instagram
    Lielo izmēru modeles ģimene vairākas nedēļas pavadīja gluži kā ellē – smagi cīnoties ar Covid-19. Ļaunākais jau aiz muguras, bet vēl kādu laiku Tatjanas sabiedrotais būs skābekļa aparāts.

    Visšausmīgākos mirkļus Tatjana piedzīvojusi ceļā uz slimnīcu. «Man bija panikas lēkme, pēc divu nedēļu mokām neko vairs nesajēdzu… Pārdzīvoju par vīru un meitu. Man jau bija tik zems skābekļa daudzums asinīs, ka automašīnā man uzlika skābekļa masku. Tajā brīdī iztēlojos visbriesmīgākās ainas, domās atvadījos no dzīves, nožēloju, ka biju tik daudz strādājusi un tik maz sevi lutinājusi,» atceras Tatjana

    Tatjana atzīst – pēc piedzīvotā kļuvusi par aktīvu vakcinēšanās aģitatori. «Visiem, kam nav kontrindikāciju, ļoti iesaku vakcinēties. Nedod Dievs, saskarties ar to, kas bija jāpiedzīvo man,» teic modele.

    «Pavadot garās dienas slimnīcā, pilnībā mainījās mana pasaules uztvere.

    Vairs negribu nekur steigties, rauties vairākos darbos, nemitīgi skriet palīgā mammai un jau pieaugušajam dēlam, visu laiku būt tonusā, nodarboties ar vasarnīcas un vēl tikai iesāktās mājas celtniecību…

    Kādēļ es tā traucos pa dzīvi, domājot tikai par naudas pelnīšanu? Es šajā skrējienā pēc labklājības sevi izspiedu gluži kā citronu.

    Un tagad Dieviņš mums sacīja: «Re, jums dots laiks, lai padomātu, kā dzīvojat!» Lai cik briesmīga bija šī situācija, esmu tai pateicīga. Sapurināšana bija vajadzīga mūsu ģimenei. Mēs nedzīvojām, tikai skrējām pēc kārotā. Likās – uzcelsim māju un tad gan dzīvosim!» atklāta ir Tatjana. Tagad Mackeviča apņēmusies vairāk rūpēties par savu veselību, vairāk ceļot un dažkārt vienkārši iepriecināt sevi ar tādām sievišķīgām lietiņām kā jauns, supermoderns fēns, zīmola somiņa vai labas smaržas.

     


    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē