• Svarcēlājs Plēsnieks sagādā vislabāko dāvanu sievai dzimšanas dienā

    Svētki
    Evija Kalnbērza
    19. augusts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Dmitrijs Suļžics (F64)
    Pirms divām nedēlām – tieši savas sievas dzimšanas dienā – Rīgā atgriezās olimpiskās bronzas medaļas ieguvējs Artūrs Plēsnieks. Svarcēlāju lidostā sagaidīja viņa ģimene.

    Svarcēlāju Artūru Plēsnieku lidostā ar nepacietību gaidīja viņa sieva Beatrise un dēls Valdis. Beatrisei, kuras ikdienas nodarbošanās saistīta ar informācijas sistēmu testēšanu, šī bija ļoti īpaša diena – vīrs atgriezās no Tokijas tieši viņas jubilejā!

    «Aizbraukšu mājās, mantas nekrāmēšu, tikai ātri ieiešu dušā. Pasēdēsim un pabaudīsim vakaru kopā ar sieviņu. Ceru, ka viņai rīt nav jāiet uz darbu,» PDz sacīja olimpiskās bronzas ieguvējs Plēsnieks, kuram priekšā vēl bija tāls ceļš uz mājām Ventspilī.

    Vīra starts olimpiādē sakritis ar laiku, kad Beatrise lasīja lekciju studentiem.

    «Sākumā domāju – pagaidīšu, kāds būs rezultāts, un tad paskatīšos, jo bija pārāk liels stress. Tajā brīdī, kad Artūram bija starts, man bija jāvada lekcija, tāpēc skatījos tā – pa pusei.

    Situācija bija neveikla, tāpēc studentiem pateicu, ka lekciju brīdī ir vīra starts, un viens mani pat mudināja: «Noskaties!» Ja godīgi, sportista sievai ir ļoti grūti skatīties vīra sacensības, jo es zinu, cik liels darbs tajā visā ir ieguldīts,» PDz sacīja Beatrise.

    Viņa ir tā, kas motivē un iedvesmo vīru. «Ģimenē viņš ir ļoti disciplinēts, pedantisks, Artīram visu patīk tīrīt, kārtot. Romantiku mēģinu uzburt pati. Noteikti uzcepšu Artūram par godu uzvarai siera kūku,» sacīja Plēsnieka sieva un piebilda, ka nedēļas nogalē paredzēta tikšanās ar radiem, tad visi kopā nosvinēs gan Artūra medaļu, gan viņas dzimšanas dienu.

    Beatrise pati piecus gadus nodarbojusies ar svarcelšanu un Artūru viņa satikusi svarcelšanas sacensībās.

    «Esam pazīstami kopš piecpadsmit gadu vecuma, apprecējāmies, kad mums bija 20, un septembrī svinēsim kāzu deviņu gadu jubileju. Esmu dzimusi Saldū, Artūrs ir dobelnieks, taču uzskatām sevi par ventspilniekiem.» Beatrise svarcelšanu atstājusi pagātnē.

    «Tagad sportoju tikai veselības dēļ. Man patīk dažādi ekstrēmi piedzīvojumi, arī ziemas peldes,» sacīja viņa. Plēsnieku ģimenē aug dēls Valdis, kuram vairāk par sportu interesējot interneta tehnoloģijas. Taču, kad ar tēti sazvanījušies pēc sacensībām, Valdis sajūsmā kliedzis: «Tētis ir vinneris!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē