• Svarcēlājas Rebekas Kohas jaunā dzīve islāmā: Es taču visu mūžu necelšu stieņus

    Ticība
    Anastasija Kuzminova
    Marta Kalniņa
    4. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Latviešu slavenākās svarcēlājas paziņojums, ka viņa pieņēmusi islāmu, pārsteidza daudzus tautiešus. Jauniete saderinājusies ar katarieti un, tērpusies hidžābā, pavēstīja: «Esmu laimīga!» Kāda būs Rebekas jaunā dzīve?

    Līgavainis parādīja, kas ir islāms

    Šajās dienās latviete saņēmusi tūkstošiem apsveikumu no musulmaņiem visā pasaulē. Taču netrūkst arī tādu, kas pauž bažas – vai tiešām jaunā sieviete apjauš, kāda ir musulmaņu dzīve.

    «Jūs nezināt, uz ko parakstāties. Es nāku no musulmaņu valsts un zinu, par ko runāju. Puisis būs lielisks – dāvinās ziedus un dārgas dāvanas līdz brīdim, kad apprecēsiet viņu. Pēc tam jūs kļūsiet par mājsaimnieci, kurai nav ļauts pamest māju un pat satikt savus vecākus.

    Kad vīrs jūs sāks krāpt un jūs izlemsiet, ka gribat šķirties, viņš jūs sitīs un nozags jūsu bērnus.

    Zinu, tas izklausās nereāli, un arī islāmā ir labi vīrieši, taču 98% ir smadzeņu skalotāji un manipulatori. Cilvēks, kurš patiesi tevi mīl, nekad nelūgs tevi mainīt ticību un atteikties no ambīcijām. Ceru, ka izdarīji pareizo izvēli,» Rebekai rakstīja kāda uzbeku izcelsmes rīdziniece.

    «Paldies, ka uztraucaties par mani. Taču es tikai gribu pateikt, ka neviens nekad mani nav lūdzis neko mainīt. Šis ir mans lēmums, un es par to priecājos.  Vienīgais, ko darīja mans nākamais vīrs, – vienkārši parādīja, kas ir islāms. Mēs sākām satikties, un, vērojot viņu, es sāku vairāk saprast. Tā es nonācu pie šī lēmuma,» pacietīgi atbildēja Rebeka. Nesen viņa feisbukā dalījās ar romantiskām dažādu pārīšu bildēm un ierakstu: «Īsts vīrietis vienmēr rūpējas par savu meiteni.» Kāds latvietis tūdaļ steidza norādīt: «Tādas attiecības un mīlestība nav tava ticība!» Rebeka atbildēja: «Žēl, ka tā domājat.»

     


     

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    Eid holidays with my love♥️/ @moaazibrahim70  (Swipe left to see a gorgeous face and also my engagement ring 💍) Part1️⃣ #eidmubarak #eidadha #holidays #hubby #fiance #love #relationships #relationshipgoals #couple #cute #muslim #hijab #hijabstyle #hijabgirls

    A post shared by Rebeka Koha (@rebeka_koha) on


     


    Nākotne sportā nav skaidra

    Rebeka sirsnīgi pateicas ikvienam, kurš sociālajos tīklos viņu apsveic ar šo izvēli – pievērsties islāmam –, taču uz jautājumiem, vai turpinās piedalīties sacensībās un pārstāvēt Latviju pasaulē, viņa nesteidzas atbildēt. Par to, vai Rebekas jaunajā dzīvē vēl atradīsies vieta sportam, skaidrības nav nevienam.

    «Ja turpinās, es kā treneris, protams, viņai palīdzēšu,» tā Rebekas treneris Eduards Andruškevičs. «Vienreiz gan Rebeka man teica: «Treneri, es taču visu mūžu necelšu stieņus!»

    Domāju, Tokijas olimpiāde viņas plānā bija kā beidzamā.

    Tai Rebeka ļoti gatavojās, uzrādīja labus rezultātus. Pandēmijas dēļ nāksies vēl gadu gaidīt. Varbūt pēc starta Tokijā viņa pateiks paldies un dosies prom no sporta…» prāto treneris un neslēpj – par to gan viņš būtu sarūgtināts.

    Kāda būs Rebekas dzīve islāmā? Kādēļ ar Rebekas darbībām neapmierināts ir Viktors Ščerbatihs? Lasi jaunākajā Privātās Dzīves numurā!

    • Svarcēlājas Rebekas Kohas jaunā dzīve islāmā. «Es taču visu mūžu necelšu stieņus!» teikusi viņa. 
    • Vilcāne pēc vīra zaudējuma atgūstas mājiņā pie jūras. Kāpēc dziedātāja jubileju svinēs privāti un aizliedz rakstīt grāmatu par sevi?
    • Dakteris Gruntmanis gribēja palīdzēt Latvijai, bet izrādījās lieks... Viņa ģimene atgriežas ASV.
    • Nozagto vakariņu skandāls. Skudriņa sašutusi – liepājnieki esot nočiepuši viņas idejas!
    • Rīta Panorāmas vadītājas dēlam būs pašam savs radījums. Viņam ir tikai astoņi gadi!
    •  Mini Modes īpašnieci Līpiņu krīze nesalauž. Viņa ar meitu Tīnu iekārto veikalu Rīgas centrā. 
    Privātā Dzīve nr31

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē