• Stiliste Kristīne Plota iesaka karstākās pavasara modes tendences

    Stils
    Santa.lv
    Santa.lv
    28. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Lai arī izskatās, ka šogad ziema negrasās tik viegli atdot savas pozīcijas, agrāk vai vēlāk pienāks brīdis, kad sen apnikušās ziemas jakas varēsim nolikt tālāk skapjos, dodot vietu daudz košākai un interesantākai pavasara un vasaras garderobei. Kas aktuāls šīs sezonas modes tendencēs – šis jautājums interesē visus, un jo īpaši daiļo dzimumu.

    “STV Pirmā!” raidījumā “Māmiņu klubs” stiliste Kristīne Plota apgalvo, ka modes pasaulē pašlaik dominē trīs galvenās tendences – sievišķība, vīrišķība un joprojām aktuāls ir arī pēdējos gados iemīļotais ērti mājīgais stils. Pirmie divi izklausās pretrunīgi, taču tā tiešām ir – šie abi stili paralēli labi sadzīvo, dodot iespēju katrai atrast ko savai būtībai vai tās dienas noskaņai atbilstošu.

    Sievišķību izcels zīda un šifona kleitas, piemēram, tā sauktās slip dress, kā arī augsti papēži. Pretstatā tam noteiktību un pārliecību iemieso vīrišķie elementi – bikšu kostīmi, žaketes ar izteiktu plecu uzsvaru, oversize apģērbi, kedas ar biezu zoli.

    Runājot par krāsām, šovasar gaidāms īsts ziedu, augļu un ogu sprādziens! Mandarīni, laimi, citroni, avenes – gluži vai siekalas saskrien mutē, to visu iztēlojoties!  Stlistes padomus par citām modes aktualitātēm un to, kā atrast savu individuālo “odziņu” meklējiet šajā video!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē