• Stiliste Indra Salceviča par attiecībām: Ja saproti, ka tā vairs nevēlies dzīvot, ir jāšķiras

    Attiecības
    Privātā dzīve
    Privātā dzīve
    23. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    “Nav tā, ka tās jūtas bija beigušās gan man, gan viņam. Mēs vienkārši sapratām, ka nevaram tā vairs dzīvot. Un viss,” pauž Indra.

    “Es neloloju nekādas ekspektācijas par savām attiecībām nākotnē. Es noteikti nebūšu tā, kas tagad veidos attiecības. Kādu laiciņu es neskatīšos tajā virzienā. Ir jāizaug bērniem, veidojot attiecības ir vajadzīgs laiks,” viesojoties STV Pirmā! sarunu šovā Kad viņas satiekas atklājusi simpātiskā stiliste, blogere un body positive kustības aizsācēja Latvijā Indra Salceviča, kura nesen šķīrusies no vīra.

    Tiesa, tas gluži nenozīmē, ka viņa nebūtu ieinteresēta jaunām iepazīšanām  – Indra esot “atgriezusies” vietnē Tinder un devusies jau uz randiņiem.

    Indra šajā vietnē izvēlējusies reģistrēties nevis ar izskaistinātām fotogrāfijām, bet gan ar bildēm, kas atklāj viņu tieši tādu, kāda viņa ir. Indra ir pārliecināta – viens no nerakstītajiem Tinder likumiem ir atklāti pateikt, ar kādu mērķi esi lietotnē reģistrējies – meklē nopietnas attiecības, “gultas priekus,” vai vēlies vienkārši papļāpāt – lai citi saprot “ar ko ir darīšana.”

    Arī viņa pati savā profila visai detalizēti norādījusi savas vēlmes: “Nopietnas attiecības nevēlos, vienas nakts sakarus nevēlos, aiziesim “kafijā” un tad redzēsim, kur tas viss vedīs,” tā man ir rakstīts saka Indra un pajoko, ka meklējot “draudzību ar bonusiem” jeb friends with benefits.

    Studijā dāmas vaicās arī par Indras šķirtajām attiecībām un interesēsies, kā drosmīgi pieņemt lēmumu katram doties uz savu pusi? Indra būs atklāta sakot – pamudinājums ir pārliecība, ka tā vairs nevēlies dzīvot.

    “Ja tu saproti, ka tā vairs nevēlies dzīvot, ir jāšķiras. Attiecības veido abi – ja tu “strādā”, bet otrs “nestrādā”, tā nav pareizā formula.” saka Indra un pastāsta, ka ar vīru attiecībām pielikuši punktu to “zenītā.”

    “Nav tā, ka tās jūtas bija beigušās gan man, gan viņam. Mēs vienkārši sapratām, ka nevaram tā vairs dzīvot. Un viss,” pauž Indra.

    Tāpat raidījumā dāmas spriedīs, vai ir iespējama draudzība ar pretējo dzimumu, vai sievietei jāļaujas kailfoto sesijai un vēl vairāk, vai bildes sūtīt savam mīļotajam cilvēkam? Savukārt vīrišķības devu studijā ienesīs šarmantais un galantais pianists Vestards Šimkus. Dāmas mākslinieku iepazīs no pavisam jaunas šķautnes, kad viņš atklāti dalīsies par savu dzīvi lauku mājās kopā ar sieviņu Elīnu un abu trīsgadīgo bērniņu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē