• «Stila patruļas» dāmu viņu sagaida gan esošais, gan bijušais draugs

    Stils
    Santa.lv
    Santa.lv
    2. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Dzīvē mēdz gadīties gan īsti brīnumi, gan romantisko kinofilmu cienīgas situācijas. To pierāda STV Pirmā! pārvērtību raidījuma «Stila patruļa» jaunākās epizodes notikumi. Patruļas pieķertā pieticīgā Vineta divu stundu laikā tiek brīnumaini pārvērsta par patiešām šiku dāmu. Stilistes Alina Keller piemeklētie gaišie toņi, kā arī prasmīgi uzklātais grims un atsvaidzinātā frizūra piešķir viņai glaunu, bagātu un atsvaidzinošu izskatu.

    «Nespēju noticēt, ka tā spogulī esmu es, nevis kāda slavena aktrise,» savu sajūsmu neslēpj pat pārvērtību varone, bet īstais kino mūs vēl tikai sagaida. Sievieti sveikt un jauno tēlu novērtēt ziediem rokās ir ieradušies veseli divi vīrieši – Vinetas bijušais draugs un esošais līgavainis. Par laimi, visas nesaskaņas ir palikušas pagātnē, trijotnes attiecības šodien ir draudzīgas, tā ka, Alīnai par atvieglojumu, kautiņi raidījuma studijā nav gaidāmi.

    Abi vīrieši, ieraugot starojošo Vinetu, no pārsteiguma ir «uz pauzes» tā, ka apmulsumā gadās pat amizanti misēkļi ar ziediem. Bet, kā viņi izsakās par jauno tēlu, kad ir atguvuši runas spējas, uzzināsit šajā video!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē