• Šovu zvaigzne Violeta: Dānijā vīrieši nedrīkst sievietei uzsist pat pa pakaļu

    Kino un TV
    Lauma Lapsa
    29. jūlijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Violeta Stepanova tagad izskatās kā cits cilvēks!
    Foto: No privātā arhīva
    Violeta Stepanova tagad izskatās kā cits cilvēks!
    Realitātes šovu veterāne Violeta Stepanova šovasar atgriezusies no Dānijas, izmainījusies līdz nepazīšanai un jau atkal kāro nonākt kameru priekšā.

    Skandalozā blondīne Violeta atpazīstamību Latvijā guvusi, piedaloties tādos realitātes šovos kā «Cīnītājs», «Lauku sēta», «TV zvaigzne», «Plus/mīnus ĪSTAIS».

    «Lauku sētā viņa paspējusi piedalīties jau divas reizes, un cerēja, ka šova producenti šovasar ļaus izmēģināt laimi trešo reizi, lai beidzot viņa varētu sasniegt kāroto finālu. Tomēr kolorītā Violeta kā viena no dalībniecēm netika izvēlēta, un mērķis netika īstenots.

    «Droši vien līdz finālam tāpat nenokļūtu, jo līdzīgi kā iepriekšējās reizēs citi dalībnieki gribētu mani izbalsot. Jaunajiem dalībniekiem varētu būt bail, ka es, liekot lietā savu pieredzi, varētu plūkt uzvaras laurus,» spriež viņa.

    Stepanova atklāj, ka agrāk no pārlieku ātras izbalsošanas viņu pasargāja šovu producenti, kuriem patika tas, ka Violeta ir interesanta un koša personība. «Ja piedalies Lauku sētā, ir ne tikai smagi jāstrādā, bet arī jārada šovs,» ir pārliecināta Violeta. Un to viņa savos ziedu laikos arī darīja – lamājās, puskaila skrēja pa nātrēm un šovā TV zvaigzne kopā ar savu kavalieri Juri pat ļāvās erotiskiem piedzīvojumiem kameru priekšu.

    Tādu mēs viņu iepazinām TV ekrānos - košu, bezbailīgu, izaicinošu.
    Tādu mēs viņu iepazinām TV ekrānos - košu, bezbailīgu, izaicinošu.

    Atceroties šo laiku, Violeta saka – ir mainījusies un pagātnes kļūdas vairs neatkārtotu. Jau četrus gadus viņa nesmēķē un nelieto alkoholu, sporto, notievējusi par 9 kilogramiem un ataudzējusi dabīgi brūnus matus. Tāpēc skaistule nemet plinti krūmos un plāno pieteikties citos realitātes šovos.

    Šobrīd 29 gadus vecā sieviete bauda brīvas sievietes statusu.

    «Vīrieši, kas mani iepazīst, iemīlas ļoti ātri, bet es negribu nevienam salauzt sirdi, tāpēc no randiņiem atturos,» saka Stepanova.

    Par kavalieru trūkumu Violeta nesūdzas, un randiņu piedāvājumi plūst kā no pārpilnības raga.Violeta stāsta, ka latviešu vīrieši krasi atšķiras no dāņu stiprā dzimuma. «Dānijā vīrieši nedrīkst sievietei uzsist pat pa pakaļu, jo viņa uzreiz var aiziet uz policiju un uzrakstīt ziņojumu par uzmākšanos. Dānijā vīrieši nevar atļauties darīt to, ko Latvijā, tāpēc tur neviens uz ielas klāt nenāk un kanti nesit,» stāsta viņa. Citādāks ir arī lomu sadalījums attiecībās. Latvijā pienākumus par mājas soli galvenokārt uztic sievietei un rēķinu apmaksu vīrietim, taču Dānijā viss tiek dalīts uz pusēm.

    Vairāk par to, kā Violetai izdevās novājēt, kādēļ viņa vairs nav blonda un kāda ir viņas dzīve Dānijā, lasiet žurnālā «Privātā Dzīve»!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē