• Šovu brūtgāns Gunārs Sārtaputns gatavojas 60. jubilejai: Esmu jau nedaudz noguris no tiem šoviem

    Kino un TV
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    8. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No publicitātes materiāliem
    Šova Saimnieks meklē sievu zvaigzni var kronēt par Gada brūtgānu. Gada laikā balvenietis paguvis piedalīties vēl divos iepazīšanās šovos un sirdsdāmas meklējumos nedomā apstāties.

    «Godīgi sakot, esmu jau nedaudz noguris no tiem šoviem. Bet šādas izjūtas mani pārņem tikai dažreiz. Jo, ja man ir uzņēmība un tas sagādā pozitīvas emocijas – kāpēc ne?» spriež Gunārs. Šogad viņš izmēģināja laimi divos iepazīšanās šovos Piecērt Eglītei un Nākamā pietura: Mīlestība.

    Ar 34 gadus jaunāko šova Lauku sēta zvaigzni Līgu Eglīti viņam pēc raidījuma saglabājušās draudzīgas attiecības, bet ar Ingu no randiņa mašīnā viņš vairs nav ticies. «Es tāpat viņu būtu pasūtījis. Nekad nepieļaušu, ka mani tikai komandē. No sērijas – ja kaut kas nav pa prātam, lasies ārā,» pukojas Gunārs.

    Uz jautājumu, kādu tad īsti sievieti viņš meklē, balvenietis atbild: «Vados pēc intuīcijas. Nav tādu noteiktu standartu – tumšmates vai gaišmates. Kad satiekos ar sievieti, momentāni noskenēju, kas viņa par cilvēku.» Arī vecumam nozīmes nesot, lai gan Gunārs uzskata – viņš patīkot jauniņajām.

    «Tagad man viena 30 gadus jaunāka raksta no Krievijas.

    Nu, tādas vēstules, ka nenolasīties! Kā viņa mani atrada, to gan nezinu. Bet ir ļoti iekarsusi un taisās pie manis ciemos braukt. Vienīgi netiks pāri robežai tā kovida dēļ…» spriež Gunārs.  

    Inficēties ar Covid-19 Gunārs gan nebaidoties. «Es jau divas reizes to esmu pārslimojis. Man ir antivielas, viss kārtībā,» paziņo balvenietis.

    Vaicāts, kāpēc tad par Gunāru Sārtaputnu vēl neziņo TV ziņu kanāli, jo divas reizes pēc kārtas saslimt ar Covid-19 tomēr ir retums, viņš saka: «Es taču nekādus testus negāju nodot! Tā tik vēl trūka, lai mani karantīnā ieliktu. Es dzīvoju pēc saviem dzīves principiem.»

    Viņam esot arī šādas tādas zināšanas par veselību, īpaši par acu saslimšanām. «Es šajā sakarā labprāt gribētu palīdzēt aktierim Rūdolfam Plēpim. Man ir viena programma, kas varētu palīdzēt atgriezt redzi. Es viņam varētu pamācīt, kas ir jādara. Tas nav sarežģīti. Man pašam briļļu nav un nekad nav bijušas. Tātad tā strādā,» uzskata Gunārs.

    Kā Balvu iedzīvotāji izturas pret neordināro vietējo slavenību, kurš regulāri pavīd TV ekrānos? «Neko sliktu neesmu dzirdējis. Pie manis regulāri brauc tusēties ciemiņi, var atbraukt nakts vidū, sakot – Gunča, mēs pie tevis gribam! Arī mani pašu bieži vadā pa visādām pirtīm un baļļukiem. Cilvēkiem manī patīk tas, ka man nav zvaigžņu slimības. Esmu atvērts pret visiem un visām!» saka Gunārs.

    «Man draugos kādas 80 sievietes raksta. Esmu pieprasīts,» smejas viņš.

    Nākamā gada sākumā slavenais vecpuisis svinēs 60. jubileju. «24. janvārī man beigsies tīņa gadi. Svinēšu brieduma pienākšanu. Nu mani varēs izskatīt precībām!» paziņo viņš. «Esmu dzimis Vērša gadā, tāpēc domāju – šis gads man nesīs lielas pārmaiņas.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē