• Šova zvaigzne Agrita: Pārtiek no pulverīšiem, palīdzot ukraiņiem

    Kino un TV
    Gita Vīksne
    9. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Daudzbērnu mamma un šova «Ģimene burkā» zvaigzne Agrita Bindre-Blumenaua.
    Foto: F64
    Daudzbērnu mamma un šova «Ģimene burkā» zvaigzne Agrita Bindre-Blumenaua.
    TV šova «Ģimene burkā» dalībniece dodas uz Ukrainas robežu palīdzēt bēgļiem un enerģijai mašīnā malko slavenos NL dzērienus.

    «Pirmais brauciens uz Ukrainas robežu man prasīja četras diennaktis ar gulēšanu turpat mašīnā,» PDz atklāj Agrita Bindre-Blumenaua, kas ikdienā piepelnās tirgojot un reklamējot «NL Internacional» – Krievijā nodibinātas tīkla mārketinga kompānijas – produktus.

    «Daudzi man tagad pārmet – ārprāts, kāda liekule, jo brauc uz Ukrainas robežu atbalstīt karā cietušos un tajā pašā laikā rij krievu pulverus. Es atbildu – paldies Dievam, ka man ir šis krievu pulveris!

    Pavadot vairākas diennaktis mašīnā, varu to sajaukt ar ūdeni, ātri izdzert un turpināt palīdzēt ukraiņu sievietēm un bērniem.»

    «Neatkarīgi no tā, ko cilvēki man saka, es to lietoju un turpinu stāstīt par to instagramā. Sākumā bija daudz cilvēku, kas šī iemesla dēļ pārtrauca būt mani sekotāji, taču esmu ieguvusi jaunus, kas ir gatavi palīdzēt reāla atbalsta sniegšanā Ukrainai,» saka Agrita.

    Viņa uz Ukrainas robežu dodas kopā ar māsu. «Esam vienas no retajām sievietēm, kas piedalās šādos braucienos. Darām to kopā ar biedrību «Tavi draugi» un tik daudz, cik tas ir droši. Mums tomēr jādomā par savām ģimenēm mājās,» atzīst daudzbērnu māte Agrita.

    «Naktī, kad palikām netālu no robežas, bija dzirdams sprādziens… Tas, ko piedzīvo bēgļi, ir patiešām šausminoši – kā sievietes, būdamas ceļā, pēkšņi spiestas paķert bērnus un bēgt no mašīnām mežā, jo sākusies kārtējā apšaude. Uz šādu stāstu fona pārmetumi, kas nāk pār NL meiteņu galvām, šķiet mazsvarīgi,» atzīst viņa.

    NL produkus internetā reklamē un pārdod daudzas latvju skaistules, tostarp sabiedrībā zināmas dāmas. Daudzām tas ir nozīmīgs ienākumu avots. Popularizējot krievu kompānijas produktus, pārdevējiem tiek solīts sākumposmā no 400 līdz 700 eiro mēnesī, bet līderu atalgojums varot sasniegt pat 27 tūkstošus mēnesī.

    Vairāk par to, vai karš Ukrainā izpostīs NL meiteņu biznesu, uzzināsiet jaunākajā «Privātās Dzīves» numurā!

    • Aktieris Mārtiņš Vilsons paziņo: «Atsakos filmēties Krievijā!»
    • Cik grezni Latvijā dzīvo krievu miljardieris Avens?  Viņam atņemts Triju zvaigžņu ordenis. "Jūtos pazemots!" 
    • Par Repšes meitas kāzām nezināja neviens. Madara atzīstas: «Nepateicu pat tētim!»
    • Ar pajūgu uz teātri. Egonam Dombrovskim 50!
    Privātā Dzīve nr10

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē