• Kristīne Pāže kļuvusi par māmiņu

    Bērni
    Evija Kalnbērza
    29. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Didzis un Kristīne.
    Foto: No privātā arhīva
    Didzis un Kristīne.
    Mūziķu pāris Kristīne Pāže un Didzis Bordo kopā ir jau desmit gadu – kopš realitātes šova O!Kartes skatuve laikiem. Ar viņiem vasaras muzikālās aktivitātes šogad baudīs arī abu pirmdzimto.

    To, ka pasaulē nācis mūziķu Didža Bardo un Kristīnes Pāžes pirmdzimtais, pāris no plašākas sabiedrības vairākus mēnešus turēja noslēpumā .

    Abu dēls pasaulē ieradās jau februāra beigās, un vecāki viņam devuši vārdu Bruno.

    Kristīne PDz stāsta – mazuļa gaidīšanas laiks viņai bijis ļoti radošs – izdoti divi studijas singli, paguvusi nofilmēties arī divos mūzikas video – viens tapis kopējā projektā ar Didzi dziesmai Augam viens no otra projām, bet otrs ir videoklips viņas un Shipsea dziesmai Dienesta romāns.

    Didža un Kristīnes mīla sākās talantu šovā pirms vairāk nekā desmit gadiem, un abi ir kopā gan dzīvē, gan uz skatuves. Šī vasara jaunajai māmiņai sākusies darbīgi – viņa jau piedalījusies Shipsea gaidāmā koncerta prezentācijā un vairākos Imanta Kalniņa mūzikas koncertos. Kopā ar dzīvesbiedru Didzi un grupu Kautkaili Kristīne šovasar koncertēs dažādās pilsētās, un arī mūziķu mazais dēliņš Bruno iepazīs Latvijas koncertvietas. 8. jūlijā viņi dosies uz Cēsu Fonoklubu, bet 9. jūlijā kāps uz Liepājas ezera skatuves koncertciklā Lake Music Liepāja.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē