• Šonakt pa īstam sākas jaunais gads! Lielais 2023. gada horoskops

    Ezoterika
    21. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Inita Dilāne.
    Foto: no privātā arhīva
    Inita Dilāne.
    Saskaņā ar Austrumu Mēness kalendāru jauns gads sākas 21. janvārī plkst. 22.53. Astroloģe Inita Dilāne atklāj, kā pārējās zīmes šogad sadzīvos ar šā gada valdnieku Ūdens Zaķi.

    Katram gadam ir savs dzīvnieks, stihija un krāsa. Šogad valdīs ūdens stihija un tumši zili melnā krāsa. Zaķis simbolizē auglību, pēcnācēju radīšanu, ģimeniskumu un kopā būšanu ar tuviniekiem, mierā un labsajūtā – silti, mīksti, pūkaini. Tas ir arī cikliskas atdzimšanas, viltības, ātruma, modrības un pat maģisku spēju simbols. Tajā pašā laikā saskaņā ar vienu no budisma leģendām Zaķis ir arī upura simbols, jo tas esot ielēcis ugunī, lai izsalkušais Buda ieturētu maltīti.

    Žurka

    1936., 1948., 1960., 1972., 1984., 1996., 2008., 2020. gadā dzimušie.

    Zaķa gadā Žurka saskatīs jaunas izglītošanās iespējas un to, kā papildināt savu zināšanu klāstu. Profesionālajā jomā tiks sasniegti augsti rezultāti, jo tieši Zaķis būs tas, kurš mudinās būt nedaudz draudzīgākai un miermīlīgākai.

    Finansiālajā plānā būs gaidāma stabilitāte un uzlabojumi, īpaši tām žurkām, kuras jau iepriekš līdz ar pagājušā gada valdnieka Tīģera atbalstu un labvēlību ir iesākuši kādus nozīmīgus projektus. Raža tiks vākta šogad. Zaķis Žurku atbalstīs, arī veicot ieguldījumus jaunā darba inventārā. Taču, tā kā tie nav gluži kā paši labākie draugi, tāpēc Žurkas atbildība un vienpersoniski pieņemtie lēmumi par resursu sadali būs vispareizākie.

    Partnerattiecībās šis gads būs ļoti veiksmīgs. Esošās attiecības var pāriet citā, labākā un stabilākā fāzē, vientuļnieki var satikt savu mīļoto un, pateicoties Zaķa labvēlībai, sākt vīt savu ģimenes perēklīti, modernā minimālismā aprīkotu.

    Vērsis

    1937., 1949., 1961., 1973., 1985., 1997., 2009., 2021. gadā dzimušie.

    Zaķis Vērsim dos motivāciju virzīties augšup pa karjeras kāpnēm un pilnveidoties profesionālajā jomā. Paaugstinājums amatā, sajūta, ka Vērsi novērtē, būs šā gada vērtīgākā balva.

    Labas izaugsmes iespējas tiks saskatītas darba vietā, un veiksmīgi tiks attīstīta jauna uzņēmējdarbība. Zaķis piedāvās jaunus izaicinājumus, kas mudinās Vērsi pārkāpt pāri saviem principiem un paša uzliktajiem šķēršļiem. Ja tas tiks veiksmīgi izdarīts, viņa biznesa projekti tiks realizēti diezgan ātri. Arī finansiāli Zaķis Vērsim dos iespējas atļauties daudz vairāk.

    Romantiskajā plānā, gluži kā Zaķa cilpošana, var samezgloties savstarpējās attiecības. Jaunu attiecību veidotājiem ceļš līdz nopietnām attiecībām būs līkloču pilns, kur Vērsim nekas cits neatliks, kā rīkoties pēc iespējas ātrāk un neko neatlikt uz vēlāku laiku. Zaķis liks izdarīt izvēli un rīkoties straujākā tempā.

    Tīģeris

    1938., 1950., 1962., 1974., 1986., 1998., 2010., 2022. gadā dzimušie.

    Zaķis Tīģerim piedāvās nebaidīties un lēkt izaicinājumos, kas saistīti ar profesiju un nodarbošanos. Patīkami brīži tiks piedzīvoti, gūstot atzinību, iemantojot popularitāti gan kā personībai, gan veiksmīgam profesionālim savā nozarē. Ar Zaķa labvēlību Tīģeris veiksmīgi paaugstinās savu piedāvājumu kvalitātes līmeni, kas būs redzams arī ārpus valsts robežām. Tīģeris šogad vēlēsies palūkoties, kas notiek aiz horizonta, un ļauties sadarbībai arī ar ārvalstīm. Vērtīgs ieguldījums būs savas uzņēmējdarbības pilnveidošanā. Ceļošana un citu kultūru iepazīšana arī izvirzīsies priekšplānā. Peļņa nāks ar uzviju īpaši tiem, kas darbojas savā individuālajā biznesā. Brīvība materiālajā plānā ļaus baudīt dzīvi visā krāšņumā.

    Mīlestībā un romantiskajās attiecībās gaidāmas pārmaiņas. Zaķis mudinās Tīģeri pievērst uzmanību tam, kā attiecas pret viņu otrs. Cieņpilnas un godīgas sasvstarpējās attiecības būs Tīģera galvenā vērtība šogad.

    Zaķis/Kaķis

    1939., 1951., 1963., 1975., 1987., 1999., 2011. gadā dzimušie.

    Zaķim kā gada pārvaldniekam šogad būs diezgan liela atbildības un pienākumu izjūta gan attiecībā uz profesionālo darbību, gan savu ģimeni. Aktuāls kļūs mājokļa jautājums – iegāde, pārcelšanās uz citu vietu vai esošā labiekārtošana tiks veiksmīgi realizēta.

    Profesionālajā darbībā dzims jaunas biznesa idejas, kuras velēsies pēc iespējas ātrāk realizēt. Gads Zaķiem ir labvēlīgs darba vietas maiņai un korekciju ieviešanai profesionālajā jomā. Ieguvējs būs tas, kurš daudz nedomās un drosmīgi rīkosies. Zaķa optimisms un pārliecība par to, ka viss izdosies, ļaus nopelnīt vairāk un saskatīt arī citus peļņas avotus.

    Romantiskajās attiecībās viss būs atkarīgs no paša iniciatīvas. Zaķa gada pirmā puse būs piemērota tam, lai attiecības sakārtotu oficiāli un atšķetinātu visas savstarpēji neatrisinātās situācijas.

    Pūķis

    1928., 1940., 1952., 1964., 1976., 1988., 2000., 2012. gadā dzimušie.

    Zaķis Pūķim liks darboties ar maksimālo jaudu un efektivitāti. Nozīmīgi pavērsieni gaidāmi darbā. Nāksies atteikties no tām nodarbēm, kas nenes gandarījumu un materiālo labklājību. Zaķis piedāvās labu darbu tiem Pūķiem, kuri bijuši savas profesionālās jomas meklējumos jau Tīģera gadā. Tas būs liels izaicinājums un vienlaikus arī liels risks.

    Finansiālajā plānā Pūķim jābūt elastīgam un gatavam pārmaiņām. Veiksme uzsmaidīs tiem, kuri pirms dažiem gadiem veikuši apjomīgas investīcijas. Zaķis mudinās būt piesardzīgam un izvairīties no ieguldījumiem jaunos projektos.

    Attiecībās neiztikt bez satraukumiem un bažām pazaudēt to, kas ir. Nestabilākie pāri var izjukt, stabilākie sasies attiecību saites vēl ciešāk. Zaķis liks apjaust to, ka patiesībā viss pilnai laimei Pūķim jau ir. 

    Čūska

    1929., 1941., 1953., 1965., 1977., 1989., 2001., 2013. gadā dzimušie.

    Zaķis atbalstīs Čūskas individuālās darbības uzsākšanu un ļaus realizēt sen lolotas biznesa idejas. Čūskas var pārņemt liela vēlme pēc brīvības, tāpēc tās, kuras darbojas valsts sistēmā un stingrā ikdienas režīmā, gribēs lēnām izslīdēt ārpus rāmjiem un būriem.

     Finansiāli stabils gads. Lielākas naudas summas tiks gūtas honorāru veidā un no darbības radošos projektos. Stabila un uzticama komanda būs panākumu atslēga peļņas gūšanā. Zaķis Pūķi mēģinās sargāt no lielākiem izdevumiem, kas saistīti ar ceļojumiem un izklaidēm.  Noguldījumi ārvalstu bankās un ieguldījumi biznesos ārpus valsts var neattaisnot cerības.

     Romantiskās attiecības tiks pārbaudītas ar izturību. Čūskām būs daudz uzmanības apliecinājumu, nezudīs sajūta, ka Čūska ir kādam ļoti nozīmīga, svarīga, mīļa un dārga.

    Zirgs

    1930., 1942., 1954., 1966., 1978., 1990., 2002., 2014. gadā dzimušie.

    Turpinot iesākto, lēnām un ar vēsu prātu pieņemot lēmumus, Zirgs sasniegs iecerēto.  Tomēr saskarsies arī ar šķēršļiem un izaicinājumiem, īpaši tie, kas grasās uzsākt jaunu virzienu karjerā. Būs iespēja izmēģināt prasmes un spēkus radošajā darbībā. Tāpēc atzinība un apbalvojumi Zirga gadā dzimušajiem jau spīd pie horizonta.

    Naudas ziņā Zirgs ļoti izvērtēs, cik daudz un par ko tiek maksāts. Zaķis Zirgu centīsies pasargāt no kredītu un parādu jūga. Nav vēlams aizņemties! Tiecoties uz augšu profesionālajā darbībā, izceļot gaismā savus talantus, Zirgs spēs nopelnīt vairāk.

    Romantiskajā plānā uzvirmos dažādu emociju noskaņa. Kopīga darbošanās sadzīves un mājas lietās, plecs pie pleca roku rokā esošo savienību darīs stabilāku. Brīvajiem jābauda dzīve visās sajūtu nokrāsās.

    Aita/Kaza

    1931., 1943., 1955., 1967., 1979., 1991., 2003., 2015. gadā dzimušie.

    Gads būs īpaši vērtīgs, ja vien Kaza ļausies Zaķa padomiem. Jau pagājušā gadā, sākot mainīties dzīves pamatvērtībām, uz profesionālo darbību vajadzēja paskatīties caur citu skatu prizmu. Enerģija lielākoties tiks saudzēta, nevis tērēta, jo Kaza apzināsies savu vērtību un unikalitāti. Būs iespēja pierādīt savu meistarību, līdz ar to arī iemantot apkārtējo cieņu.

    Zaķis Kazu atbalstīs ceļojumu izvēlē, jo tālākiem braucieniem šogad naudiņa būs. Darījumi ar ārzemēm sniegs patiesi labas finansiālās iespējas. Īpaši labs ieguvums būs tiem, kas darbojas kultūras, izglītošanas un mārketinga jomā.

    Iepriekšējā gada notikumi atstājuši nelielu plaisu esošajās attiecībās, tāpēc vajadzēs pacensties, lai izlabotu pieļautās kļūdas. Zaķis var mudināt Kazu mainīt dzīvesvietu un ierasto attiecību moduli. Jaunu attiecību veidotājiem būs gan enerģija, gan vēlme pievērsties privātās dzīves sakārtošanai un labklājības vairošanai.

    Pērtiķis

    1932., 1944., 1956., 1968., 1980., 1992., 2004., 2016. gadā dzimušie.

    Zaķa gads Pērtiķus pārbaudīs uz izturību un pacietību. Pamatīgi izkopts meistarības un kvalitātes līmenis profesionālajā darbībā ļaus gūt panākumus. Būs tik daudz spēka, lai varētu tikt galā ar sarežģītākajiem un atbildīgākajiem pienākumiem un situācijām. Tajā pašā laikā būs arī drosme mainīt darbavietu, pat sākt visu no sākuma un apgūt jaunu profesiju.

    Materiālo stāvokli Pērtiķis spēs uzlabot, vaļasprieku pārvēršot par ienākumu avotu. Pievēršot uzmanību sīkām detaļām, Pērtiķis būs veiksmīgs savas materiālās labklājības vairošanā. Romantiskajās attiecībās svarīgs būs vienots redzējums uz nākotni kopumā. Brīvajiem gaidāma pēkšņa iepazīšanās neparastos apstākļos un brīdī, kad vismazāk tas tiks gaidīts. Attiecībās esošiem gada otrajā pusē nāksies izdarīt nozīmīgu izvēli.

    Gailis

    1933., 1945., 1957., 1969., 1981., 1993., 2005., 2017. gadā dzimušie.

    Zaķis Gailim liks būt klusākam un piezemētākam, ieskatīties sevī, savās izjūtās, dzīves vērtībās un spert soli nākotnē. Pārmaiņas gan profesionālajā jomā, gan privātajā dzīvē īpaši skars tos, kuri sasnieguši 30 gadu slieksni. Būs nopietni jāapsver ģimenes ligzdiņas pilnveidošana un stūrakmeņu ielikšana savam mājoklim, īpaši tiem, kuriem tā vēl nav.

    Radošums un iztēle šajā gadā palīdzēs piepildīt sapņus. Profesionālā darbība un tiešie pienākumi šogad tiks dāsni atalgoti. Lielākie tēriņi var būt saistīti ar nekustamo īpašumu un mājokļa iegādi. Partnerattiecības uzplauks visā krāšņumā. Riskējot un izejot Zaķa līkloču taku, tiks sasniegts gaidītais rezultāts. Tie, kuriem attiecības izveidojušas samērā nesen, izies pārbaudi, vai jūtas ir patiesas un abpusējas.

    Suns

    1934., 1946., 1958., 1970., 1982., 1994., 2006. 2018. gadā dzimušie.

    Darba joma Suņiem būs galvenā prioritāte. Mainot ierasto stratēģiju un ejot nedaudz citu ceļu, ātrāk iegūsi to, kas iecerēts. Mācīsieties paļauties vienīgi uz sevi, savām idejām un resursiem. Labs laiks individuālās uzņēmējdarbības uzsākšanai. Taču jāņem vērā tas, ka tieši kvalitāte un profesionalitāte būs noteicošie peļņas rādītāji. Lielāki tēriņi būs saistīti ar ģimenes vajadzībām, sadzīvi un mājsaimniecības lietu maiņu, jaunas sadzīves tehnikas iegādi.

    Romantiskajās attiecībās parādīsies jaunas izjūtas. Jāizvairās no emociju uzplaiksnījumiem, kas var nejauši sagraut pašu dārgāko. Dažiem Suņiem vēlme mainīt esošo un ierasto attiecību modeli būs tik spēcīga, ka vajadzēs pieņemt lēmumus, kuru rezultāts būs redzams turpmākajā nākotnē. Vajadzēs padomāt beidzot arī par sevi un to, kā jūtaties attiecībās.

    Cūka

    1935., 1947., 1959., 1971., 1983., 1995., 2007., 2019. gadā dzimušie.

    Zaķis atbalstīs tos Cūkas gadā dzimušos, kuri cītīgi ir apņēmušies straujākiem soļiem vērst plašumā savu uzņēmējdarbību un ļausies neprātīgām idejām. Zaķis priecāsies arī par tiem, kuri izvēlēsies atpūsties, mazāk strādāt un pasaudzēt sevi. Īpaši, ja iepriekšējie gadi bijuši spraigi un dinamiski, teju uz izdegšanas robežas.

    Šis gads jūs īpaši lutinās ar iespējām paceļot, gan arī – radot mierīgāku un ērtāku ikdienas dzīvi. Ar naudu būs tā – ko Cūkas domās, to arī piesaistīs. Gudrākās atliks un pietaupīs, citas sekos mirkļa vājībām un kaprīzēm. Varēsiet izvēlēties, pa kuru taku doties.

     Mīlestībā elpu aizraujoši piedzīvojumi gaidāmi gan nesen izveidotajās attiecībās, gan savienības, kas jau ir vairākus gadus ilgas. Zaķis liks aizdomāties par attiecību nozīmīgumu un to, pa kuru ceļu tās virzīt.  Cūkas laime piemeklēs tos, kuri ir mīlestības meklējumos.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē