• Šodien iestājas pilnmēness. Tas ietekmēs visus!

    Ezoterika
    Jana Reķe
    8. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Pilnmēness Latvijā.
    Foto: F64
    Pilnmēness Latvijā.
    Šīs nedēļas lielākais notikums ir Mēness aptumsums. Tā radītais emocionālais kāpinājums ietekmēs visus. Notikumu dabai var būt liktenīgi nospiedumi.
    Nākamais: Auns

    Lai arī aptumsums Latvijā nebūs redzams, tas vienmēr notiek kopā ar pilnmēnesi, kas iestāsies 8. novembrī pulksten 12.59. Šajā laikā kulminēsies tēmas, notikumi un jautājumi, kuri īpašu nozīmi jūsu dzīvē ieņēma no 25. oktobra. Aptumsums izcels tādas pretrunas kā vajadzību pēc drošības un komforta un vienlaikus arī vēlmi mainīties, atbrīvoties un augt. Būs dilemma – krāt vai ieguldīt, šķirties vai saglabāt attiecības, palikt stabilā darbā vai izmēģināt jaunus izaicinājumus. Mēģiniet neuzprasīties uz izskaidrošanos, taisnības meklēšanu.

     Emocijas šajā laikā var uzpūst līdz milzu drāmai,

    radot augsni kategoriskiem spriedumiem, vārdiem un lēmumiem. Var būt tendence nodoties pārmērībām ēšanā, seksā un citiem pamatinstinktiem. Ja pamanāt šo tendenci, tad svarīgi ir saprast, no kā šobrīd izvairāties, ko baidāties risināt.

    Detektīviem, analītiķiem un pētniekiem šis var būt ļoti veiksmīgs laiks. Arī vērienīgiem projektiem, biznesam, ambiciozām iecerēm, kur augstā vietā ir humānisma idejas un komandas darbs.

    Laiks nav piemērots iniciatīvām, svarīgiem lēmumiem un sarunām, neplānotiem ieguldījumiem, riskantiem darījumiem, pašanalīzei. Liela ietekme būs dažādām varām, institūcijām, autoritātēm, politiķiem. Birokrātiskajiem sīkumiem arī būs liela nozīme. Īpaši uzmanīgi esiet līdz 11. novembrim.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē