• Smelies iedvesmu! TV dīvas Janas Duļevskas šīs vasaras tērpu TOP5

    Stils
    Lauma Lapsa
    21. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Dita Grauda
    TV zvaigzne Jana Duļevska ar radio «Star FM» ētera balsi Jāni Romanovski vadīs TV3 Jāņu ielīgošanas koncertu «Gada īsākā nakts». Pirms svarīgā notikuma viņa žurnālam «Privātā Dzīve» ļāva ielūkoties savā vasarīgajā garderobē, kas iederas gan Līgo svinībās, gan vasaras mūzikas festivālā.

    Janas Duļevskas skapī lielākoties valda gaumīgs lakonisms, minimālisms un skandināvu krāsu palete – melns, balts, pieklusināti toņi.

    Savu nospiedumu Janas gaumes izjūtā atstājis Zviedrijā pavadītais laiks.

    Tur savulaik spēlēja viņas vīrs hokejists Rodrigo Laviņš, un Jana devās viņam līdzi. Zviedrijas noskaņa atspoguļojas arī viņas tērpos. Lai izskatītos lieliski, ne vienmēr jātērē milzu nauda. Jana ir iecienījusi demokrātisko zīmolu «H&M». «Par saprātīgu cenu šī zīmola piedāvājumā var atrast aktuālākās modes tendences. Tas, cik gaumīgi sakomplektē tērpu, ir atkarīgs tikai no tevis pašas,» pārliecinājusies viņa.

    Košās un spilgtās krāsas TV dīva izmanto, lai atsvaidzinātu koptēlu, bet drosmi un iedvesmu neparastākiem salikumiem savulaik ieguvusi Ņujorkā, kur dzīvojusi studiju gados.

    Mazliet eksotikas

    Spilgtais krekls ir koša pērle. Bagātīgiem rakstiem izrotātajai augšdaļai Jana pieskaņojusi klasiski zilas džinsa bikses, kas rada patīkamu kontrastu. «Pārsvarā es izvēlos vienkrāsainus un lakoniskus tērpus bez bagātīgām apdrukām, bet mani uzrunāja šī krekla interesantie raksti un vasarīgās krāsas,» atklāj Jana.

    Līgo romantika

    «Šāds romantisks tērps ir lieliski piemērots, lai svinētu Līgo,» uzskata Jana. Klasisko balto kreklu interesantāku padara ar pinumu izrotātā kabata, bet vasarīgās krēmkrāsas mežģīņu bikses ir sievišķīgs un romantisks akcents. Saulesbrilles un cepure iegādātas ārzemju ceļojumos.

    Universālā kleita

    «Vasarai piestāv košas krāsas, un zaļā kleita ir iederīga dažādās situācijās. Pieskaņojot tai augstpapēžu kurpes, varu vadīt pasākumus. Savukārt, uzvelkot ērtākus apavus, spilgtais tērps ir piemērots, lai dotos ikdienas gaitās,» par vienu no savas garderobes jaunumiem stāsta Jana. Jaunas lietas viņa izvēlas rūpīgi un pārdomāti – tā, lai katrs garderobes elements būtu pielāgojams dažādiem komplektiem un notikumiem.

    Lakoniskā greznība

    Pelēkā krāsa TV dīvas garderobē ir reta parādība, taču šī blūze ar kruzuļainu volānu ir izņēmums. «Šāds grezns un sievišķīgs tērps ir piemērots svinīgiem brīžiem. Blūze ar volānu ir apģērbs, ko vilkt svētku reizēs vai kad vadu kādu pasākumu,» spriež viņa.  

    Festivālu vasara

    Jana atklāj – vasarā baltas krāsas apģērbs ir dominējošais viņas garderobē. Lai uzburtu interesantāku un svinīgāku tēlu, lieliski noder krēmkrāsas svārki. «Šīs sezonas aktualitātes ir tamborējumi un dažādi pinumi, kurus esmu izvēlējusies iekļaut arī savā tērpā. Šādi ģērbusies, varu doties baudīt mūziku un vasaras festivālu noskaņu,» saka Jana.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē